anneolmakguzelvezor Kızlar bebeğim bir aylık oldu. Sarılık değeri 12lerde kaldı, düşmüyor. Doktor, anne sütünden kaynaklanabileceğini, geçmesinin bir kaç ay alabileceğini söylüyor. Var mı bizimle aynı durumu yaşayan?
EceVeAnil anneolmakguzelvezor ben de yaşadım canım 40 gün sürdü hatta belki daha fazla. İlk kızımda da oğlumda da uzadı hep. Yorulmustum sürekli ağlıyordum neden böyle oluyor diye. Sonra mersinde çok iyi bir çocuk doktoruna götürdüm. Bir ilaç verdi kızımda 3 günde geçti. Oğlumda 1 haftada geçti. Ama çok yıpratıcı bir süreç Allah şifalar versin daha başka dert vermesin. Foto terapi felan bizde hiç bir işe yaramadı. Çocuklarım sürekli kan alındı delik deşik oldular. Ama ilaç hemen geçirdi.
Egeninguzelannesi anneolmakguzelvezor İki buçuk aylıkken geçti ama doktor detaylı tahliller yaptı çok şükür bir sorun yoktu uzamış sarılık beslenmesine dikkat et geçer dedi iki aydan sonra gerçekten de kendiliğinden geçti sonra
Deniz3434 anneolmakguzelvezor canım benimde anne sütü sarılığıydı 3 ay sürdü tam ama geçti çok şükür bizim en son 10 oldu götürmedim hastaneye kan alırken çok canı yanıyordu
anneolmakguzelvezor 🌸 Ozgeozgul çok geçmiş olsun. Sizde de gerekli tetkikler yapıldı mı acaba? İdrar, kan vb.
Elisamlila Bizim kızın 2.ayda geçti gözlerinden belki yaptırsam çok az çıkar ama tiroidlerine falan bakıldı sonuçlar iyi çıktığı için anne sutu 3 aya kadar sürer dedi 2. Ayda geçti
Egeninguzelannesi 1029384636 Canım doktor detaylı tahliller yaptırıyor hem kan hem idrar tahlili bazı sonuclar aynı gün çıkıyor biri 3 gün sonra diğeride bir haftaya çıkmıştı sonuçlarda bı sorun olmassa beslenmeyle belli bir süre sonra kendiliğinden geçiyor denmişti ama kalıcı sarilikla ilgili bir bilgim yok kuzum bilen biri varsa yardımcı olur umarım 🙏
Bernaaaag Canım bizim 2 buçuk aylık iken geçti. Bol bol emzir sen çok uzun süreli uyutma ve şekerli su ver ben en son araştırma hastanesine profesöre getirdim doktor baya iyi bı doktordu yurt dışına eğitim vermeye falan gidiyordu günde 3 çay kaşığı şekerli su ver dedi verdim 15 günde geçti sarılık
Bernaaaag Aynı zamanda kan ve idrarina baktı sonuçları Ankara’ya da gönderdi karaciğer enzimlerine falan baktırmak için çok şükür bı sıkıntı çıkmadı sizin doktorunuz detaylı baktı mi peki
anneolmakguzelvezor Bernaaaag geçen hafta gittiğimizde kan ve idrar verdik. Değerler normal çıkmıştı. Yarın tekrar Bakılacak. Endişeleniyorum ister istemez. Karaciğerinde bir problem olmadın diye dua ediyorum. Diğer türlü anne sütünden kaynaklanıyorsa kendiliğinden geçiyormuş dediğiniz gibi.
Bernaaaag anneolmakguzelvezor İnşallah bı şey çıkmaz canım içini ferah tut bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsünler inşallah 🙏
Misskokulumm anneolmakguzelvezor Bizde yaşadık sarılık korkma canm bizimde 2 ay sürdü nerdeyse ilk kendi sarılığı çıktı 13 kadar felan doktorumuz hızla çıkar ama birden düşmez zamn alır demişti . Birde sağlık ocağındaki ebe kendi sarılığı geçince birde anne sütü sarılığı çöker çocuğa ondada korkma kendi kendine atlatacak idrarla sarılığı atacak demişti bize .
Yamacefeninannesi anneolmakguzelvezor oglusumda olmuştu iki ay surmustu beslenmesinde ve kilo alımı normal ise zamanla atacak annesi