ozgevolkan Merhabalar bugün doktorumuz bebeğin çok kilo almış dedi halbuki hiç de öyle ton ton bi oğlum yok görünür de zayıf duyuruyor Zaten 3430 kilo doğdu şuan tam 1 ay 23 günlük 5610 geliyo normal değil mi ? Bana az emzir her ağladığın da meme verme diyo moralimi bozdu
GmzSnn ozgevolkan bizimde bugün kiLo kontroLümz wardı senn gibi banada kiLo aLımı fazLa dedi ama gerek yok emsin nasıLsa ek besine geçince emekLeyince geri gidiyo kiLosu
Sycn ozgevolkan sen kimseyi dinleme canım gayet normal kilosu şimdilerde kilo alacak ki diş çıkarma zamanında veya daha hareketli olduğunda hemen verecek o kiloları bide boyu uzayınca çok zayıf duruyorlar bakma sen kimseye maşallah bebeğine ♥️
Huzeyfe ozgevolkan maşAllah bi hafta sonra 2 aylık oluyosunuz oğlum da 3620 doğdu 2.ay kontrolünde 6400 gramdı maşAllah Kilo için değil de başka bi yanlış anlaşılma yüzünden dr bana dedi ki 3 saatte bir emzir her istediğinde verme Pardon da aylık bebek açıklığında ağladığında dur daha vaktin gelmedi bekle mi dicem? Yada beni anlayacak mı? Veya bana uyacak mı? Yada ben zaman doluncaya kadar ağlamasını mı izliyim? Yok böyle saçmalık ya
Glsnkzlc ozgevolkan bizde 2ay 5 günlüğüz bizimde kilo alımımız fazla doktorumuz bizede emzirme sürelerini uzatmamızı söyledi gündüz 3-4 gece 5-6 saatte bir emziriyorum sadece anne sütüyse yapacak bişey yok süreyi uzattığım halde kilo alımı baya fazlaydı kafana takma sende hareketlenince verir bebişlerimiz