gulsum11 Kızlar merhaba 40 günlük bebeğim var en en uzun uyuması 1 saat sürekli uyanıyo yarım saatte bir uyanıyo uykusu da var huysuzlanıyo ne yapmam lazım neden böyle yapıyo bilgisi olan yazsın lütfen 😢
Busra2326 gulsum11 onu rahatsız eden birşey vardır gazı sancısı yaglayıp masaj yapabilirsiniz duş aldırın iyi gelir kucagınızda uyutun belki sizin sıcaklıgınızda uyur benim kızım hiç uyumazdı tam 3 ay kucagımda uyudu sonra aştık artık kafasına göre 😀 10 aylık şuan
Merveealn gulsum11 benımde bebegm 45 gunluk gündüz zor bela 1 saat uyuyor yapmadığım sey kalmıyor ama uykusuda var, aglayıp bir sorunu yoksa dert etmeyın sabredcez❤️3 aydan sonramdüzelir diyolar ınsallah bakalm
gulsum11 Busra2326 sürekli duş aldırmak istemiyorum üşür diye atı temiz karnı tok kucağım da uyuyo yerine koyunca uyanıyo nolucak böyle bilmiyorum😢 sizin ki 3 ayından sonra mı düzeldi
Bgmgnr gulsum11 aynısı bende de vardı tam 3 ay böyle sürdü 3. Ayının bittiği günün ertesi uyudu ve şok olmuştum sonra da öyle devam etti bişeyi yok yani anne sıcaklığı arıyorlar dünyaya adapte olma çabası kucakta uyuyorlar sonra geçiyor
sakinolpelincim gulsum11 büyük ihtimalle gazı vardır kaka yapamayınca ve gazı olunca benimki de öyle oluyor gaz damlası aldım rahatladı. Eğer sorun o değilse bır kontrole götürmenizi tavsiye ederim. Belki sizin göremediğiniz bişey vardır.
EbruNefes Benimde yavrum 46 günlük sabah 9 da uyandı halen uyutmaya çalılıyorum gündüz uykusu sıfır ayagımda sallıyorum yinede uyumuyor