Mugurs Hanımlar 40 günlük erkek bebeğim var ve sadece anne sütü aldı şuana kadar. Sürekli emmek istiyor mesela son 6 saattır emıyo emıyo yatırıyorum tekrar 15 dk sonra uyanıp tekrar ağlıyo yalanıyo uykudu var uyumuyor. Süt namına bıse kalmadı bende sureklı emdiği için. bazen okadar çok yoruluyorum ki mama takviyesi yapayım gıtsin dıyorum sonra içim el vermıyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️Bitik durumdayım uykusuzluk yorgunluk 😞 Ne yapsam bılemedım😞
Gulcenk83 Mugurs kızım 3 aylık oldu hala ayni durumdayız sütünüz yetiyor ise sakın mama vermeyin yazık sabredin geçecektir
Benoanne Mugurs aynı durumdayız 48 günlük kızım var bununla ilgili post bile açmıştım hala çözüme ulaştım sayılmaz tüm gün memedeyiz sadece bir kere gündüz uzun uyuyor oda iki saat anca sonra nerdeyse hep uyanık kestiriyor sadece ve hep emmek istiyor doyuyor mu diye hep şüphe ediyorum. Senin kaka çiş durumu nasıl benim günde 4 kere yapıyor doyuyor mudur acaba
Benoanne Mugurs aynı durumdayız 48 günlük kızım var bununla ilgili post bile açmıştım hala çözüme ulaştım sayılmaz tüm gün memedeyiz sadece bir kere gündüz uzun uyuyor oda iki saat anca sonra nerdeyse hep uyanık kestiriyor sadece ve hep emmek istiyor doyuyor mu diye hep şüphe ediyorum. Senin kaka çiş durumu nasıl benim günde 4 kere yapıyor doyuyor mudur acaba
Mugurs Gulcenk83 kilo aldığına göre sütüm yetiyor şimdilik doktorda oyle demisti zaten. Bakalım umarım kısa sürede düzelirler Teşekkür edıyorum 🙏
Gull_zeynep Sadece acıktığı için emmek istemiyor, daha çok küçük dış dünyaya alışamadı ve hala kendisini anne karnında hissediyor. Bol bol kucağınıza alın emzirin, sevin size ihtiyacı var. Bırakın emsin emin olun sütünüz daha çok artar. Güzel günlerde büyüsün yavrunuz. 😊
Mugurs Benoanne Biz günde 8-10 defa en az bez değiştiriyoruz. Doktor kilo alımına göre doyduğu söylemişti. Kilosu iyise doyuyordur merak etmeyin 🙏
Lavitaebella Mugurs akşam uykusundan önce banyo yaptırıp masaj yapın,uyutun. Gündüz için de bir sling veya yenidoğan kanguru edinin. Gün içinde siz çayınızı,kahvenizi içerken bebiş de emsin😊