Semrakrbck Yeni doğan için 2 veya 3 numara kullanan var mı hangisi daha uygun olur bebeğe kalıpları dar genelde
Zhrrl Semrakrbck yeni doğana 1 numara almıştım 4 paket biz hepsini kullandık öyle geçtik 2 numaraya bir sıkıntı olmadı. 3.400 kilo doğdu bebeğim
smphlevn Semrakrbck 1 aldım ben. Sonra iki sonra 3. İkiden başlamadım 1 bile ilkten buyuk geldı küçük popoyaaaa😊
Semrakrbck The_Ana ekonomik paket almayı düşünüyorum ama içinde çok var 260 adet 1 2 aya kadar 2 numara gider mi acaba
The_Ana Semrakrbck çok tombiş değilse gider bezin üstünde kilo da yazıyor ben 3.aya kadar 2 numara kullandım yine kullanırdım ama 3 de daha rahat olur diye 3 e geçmiştim 3 büyük çünkü 1 ve 2 ye göre
Semrakrbck The_Ana ya ben ilk bebegimde yine yorumlara bakarak 2 aldım ama pakette çok vardı 2 ayliken sıkmıştı bebeğimi şimdiki modeller çoğaldı ebatlar aynı mi bilmiyorum
Agaclargibi Bebeğim 3300 doğdu önceden stok amaçlı yirmi gün 1 numara kullandık baktım sıkıyor artık yenisini 2 numara aldım 3-6 kg arası diyor ancak bizim oğlan şuan 5 kg olmasına rağmen üç numaraya geçicez çünkü bezi dolunca sıkıyor