Birkullanici Kızlar kendime en son 2019 da kaban almıştım kotondan , tesettürlüyüm şöyle güzel bi şişme uzun mont yada kaban almak istiyorum dizime kadar gelse yeter .ama bulamadım varmı öneriniz çok zor beğeniyorum böyle şeylerde
incidenizzz Birkullanici en son 2012 de aldım kaban o kadar iyi çıktı ki hala giyiyorum bende beklim şurada değişiklik yaparım güzel öneri olursa
thecamellia Birkullanici ay bende alıcam bulamadım üstelik çokta pahalı bende tesettürlüyüm kaban istiyorum
Duygu5234 Birkullanici Bütçeniz ne kadar bilmıyorum ama ben guessten almıştım cok memnunum. Tesettürlüyüm ben de dizimin altında ama benımki. Womania da güzel bildiğim kadarıyla bütçeniz uygunsa bu markalardan bakabilirsiniz.
MinnakvLiva Kaban bilmiyorum ama şişme mont alırım zara yada lcw falan öyle yerlerden geçen sene lcwdan almıstımm bu sene bilmiyorum nerden alırım bende bekliyim bari 😂
Birkullanici MinnakvLiva hiç bakmadığım için nerde ne güzel unutmuşum çocuklardan mağaza bakacak fırsat kalmıyor valla 😂 şöyle ağız tadıyla inceleye inceleyen😂
Slmnese Canım kaban alman için önce bi kredi çekmen lazım😏 İşin şakası tabi . Ben geçenlerde Lcw ve Trendyol’da denk geldim gayette hoştu. Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız mesela Ümraniye’de çok güzel tesettür giyim var
Birkullanici Slmnese valla her sene sezon sonunda alırım dedim her sene de bişey çıktı alamadım bu sene alıcam 😂
Mariposa Birkullanici 5 sene önce almıştım bende hala kullanıyorum; şişme mont cok sıcak tutuyor , ben o zaman tekbirden almıştım. Kaban da yargıcıdan almıştım 2 sene önce. Kalitesi falan cok iyi oneririm
Asiye1453 Birkullanici Şişme mont Kayra veya armine tamam biraz pahalı ama çok güzel duruyor ve yıpranmıyor