SalEz Doğum günü bugün her şeyi var kemeri spor ayakkabisi kıyafeti felan bende çiçek göndereyim diyorum saçma mı olur
Deletedmom_21 SalEz illa bisi almak zorunda degilsinuz ki erkege çiçek gondermek iyi fikir degil yani onun yerine yemege goturun daha iyi
Fato29 SalEz erkekler ilk çiçeklerini öldüklerinde mezarlarında alırlarmış. O yüzden o ölmeden ilk çiçeğini şimdi verebilirsin. Bende eşime göndereceğim
Annis-ogul SalEz yooo cok guzel olur bn mini sklent yanında çerçevesi olamasa başı hediye almıştım içinde 10 .15 tane mini foto çok güzel oluyor
Aselzumra23 SalEz eşinizin karakterini önemli burda naif bir erkekse romantikse olabilir ama biraz daha sert ataerkil bir erkekse hoşuna gitmeyebilir
sherlock_mom SalEz bence saçma değil,fikir benim hoşuma gitti. Eşinizin de begenicegini düşünüyorsanız neden olmasın. Eşimin begenicegini bilsem bende alırdım ama benim adamın pek sevineceğini düşünmüyorum 😂
MinnakvLiva Ben gönderdim eşime ama yenilebilir çiçek hepsini yemiş bitirmiş hhajadliff yanında da peluş eşek gönderdim 🤣🤣