Arenbebekk Doğum yapmadan önce çatlaklarım azdı. Doğum yaptıktan sonra sezeryan oldu doğumum ve çatlaklarım çok büyüdü ve kırmızı şekilde acıma da oluyor sizde oldu mu
mavigiller Arenbebekk evet bacaklarımda da oldu hamileyken hiç yoktu sezeryen oldum bir ay sonra çatladi ne alaka anlam veremiyorum doğum yapacaklar kremleri sürmeye devam etsin bari 🌸
momyy_ Arenbebekk hamilelikte baya arttı kalcalarimda bacaklarımda goguslerimde ama doğumdan sonra yavaş yavaş geciyo tuhaf geldi sonradan olmasi
Caansell Arenbebekk benimde hamileyken biraz vardı ama doğumdan sonra göbeğim harita gibi oldu tabiri caizse 🙈😂 hamilelik öncesi kiloma inmeyi bekliyorum sonra çatlak tedavisi yaptırmayı düşünüyorum.
Arenbebekk mavigiller krem falan kullandım hamileyken hiç faydasını görmedim açıkcası. Doğum sonrası da sürdüm ama maalesef çok kırmızı büyük uzun baya çatlaklar. Acıyorda yani
Arenbebekk momyy_ vardı doğumdan önce de ama o kadar çatlak yoktu doğumdan sonra karnım birden indi çatlaklar uzunca böyle kıpkırmızı can actıyor
mavigiller Arenbebekk toparlaninca g5 ya da estetik falan anca çatlak tedavisi öyle geçer maalesef bebislerimiz bizi çatlattı 😄