hilalella Kızlar merhaba kızımın alt iki dişi çıktı fakat şimdi üsttekiler çıkıyor ama ortadakiler değil ortanın yanları acaba bebeğim eksik dişli mi bunu yaşayan oldu mu
Yigitannesii hilalella ay hiç güleceğim yoktu :) bebeğiniz eksik dişli değil 😅 sonra üst önlerde çıkar sıranın bir önemi yok bizimde karışık çıktı
bayatkahve hilalella daha sonra çıktı mı dişleri acaba Benim doğuştan 4 dişim eksik yan kesiciler Kızımda da aynısı var mı emin olamadım
hilalella Yigitannesii gülünecek bişey var da ben mi göremedim olabilir ilk çocuğum ve tecrübesiz olabilirim etrafımdaki 2 3 çocuk annesi insanlar beni uyarınca korkmam gülünç bi durum mu oluyor
Bihteeeer hilalella kadın kibarca gülmüş okurken bende güldüm siz hep böyle ön yargılımı davranırsınız :)
Dondurmalikahve hilalella Ne demiş ki kibarca hiç güleceğim yoktu demiş bana dese bende gülerim bu kadar alıngan olamayın, diş çıkarmada sıralamanın önemi yoktur.
bayatkahve hilalella anladım Biz 16 aylık olacağız yan kesiciler hala yok. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Muhtemelen bizim eksik gelecek benim gibi.
baykuskiz_ bayatkahve daha kucuk zamani var çıkar. Benimde 2 dişim eksik ama çocukların tam cikti. Yan kesicilerde 22 23ten sonra çıktı
bayatkahve baykuskiz_ çok teşekkürler Diş etleri de şiş gelen giden yok sinirli ve ağrısı var ondan da endişeliyim