Merhaba kızlar
Benim bebeğimde mukuslu kaka, gürültülü kaka şikayeti ile çocuk doktoruna gittik ve süt alerjisi dedi. Süt ve süt ürünlerinden uzak dur dedi. Bende 3 hafta kendimce bir diyet uyguladım ama değişen birşey olmadı daha sonra bende çocuk pediatristine gittik kaka ve idrar aldı bizden 1 hafta sonra sonuçlarda birşeyler çıktığını enzimsel birşey olabileceğini veya bebek küçük olduğu için yanlışta çıkmış olabilir dedi . ve şeker kromotohrafisi için tekrar test aldı. Onun sonucu için bekliyoruz suamda. Pediatrist bizi alerji doktoruna sevk etti bizi . Alerji doktoru bu belirtiler ile süt alerjisi diyemeyiz dedi kakada kan ve döküntü olması lazım dedi. Diyetini yavaştan aç dedi bir anda kestiğin için dedi. Bende sütlü bir börek yedim içerisinde süt olan. Bir tepki vermedi bebek. Çedar peyniri olan bir hamburger yedim açıkçası canım çok istediği için yine kakada kan ve döküntü olmadı. Eğer bir alerji olsa hemen tepki verirmiydi bebek. Yoğurt yiyerek denemek istiyorum ama korkuyorum açıkçası Bu arada bebeğim 48 günlük. Nasıl açmalıyım diyeti bebeğimin canı acır diye korkuyorum açıkçası