mysonmylove Ya bu kartlarla oynatabilen var mı gerçekten, bak diyorum gösteriyorum oğluma ama hepsini atıyor saçıyor etrafa verimli bi şekilde kullanamadık daha😂😂
DiDoCe mysonmylove Kartları gerçek nesnelerle yanyana tutunca ilgisini çekiyor mesela patlıcan elma çilek meyve sebzeleri evde olanlarla yanyana gösteriyorum hayvanları evdeki o oyuncakla gösteriyorum hatirliyormusun hayvanat bahcesindede görmüştük diye hatırlatıyorum öyle ilgisini çekebiliyorum bende yoksa sade söyleyince bizimkide ilgilenmiyo
Dimitrina_kovaceva mysonmylove benim ilk zeka kartlarım kutusunu kullandık 2-3 aydan beri kullanıyoruz 0-12 ay içindi ilgileniyordu baya seviyordu. Şimdi 1 yaşına girdi gittim o dediklerinizi aldım 12 ay üzeri olması icin. Kızımı oturtup gösteriyorum bak kızım bu köpek hav hav diyorum kartı elimden aldığı gibi koşarak uzaklaşıyor 😅😅😅 durduruyorum kızım bak bak sana ne göstercem falan hiiiiç umrunda degil inanır mısın 😅😅😅 anca etrafa bakıyor neyi dağıtsam diye
mysonmylove LaraCroft yeni doğduğu zamanlar siyah beyazları gösteriyordum ben de bakardı onlara ama şimdi etraftaki şeyler daha çok dikkatini çekiyor, ben konuşmasını geliştirelim diye bunlarla oynatmak istiyorum ama çekemedim ilgisini🤷🏻♀️
Gokturk_27 Okulda çocuğa birşey öğretir gibi değil de oyunlaştırarak kullandığınızda faydalı oluyor yani mesela bir çileği gösterirken oooohhh mis gibi kokulu kıpkırmızı bir çilek gibi. Bir de bir anda tüm kartları değil de 5 kartı falan çıkarmak daha verimli oluyor dikkatleri daha yoğun oluyor. Ayrıca o sizi dinlemiyor gibi yapsa da hepsini duyuyor ve kafasına işliyor çok kasmayın kendinizi onlar sünger gibiler her duyduklarını alıyorlar merak etmeyin güzel anne 🥰🌸
mysonmylove Gokturk_27 söylediğiniz çok mantıklı aslında sağolun güzel anne💐🙏🏻 Tepki verir gibi hislerimi belli ederek söylersem kesinlikle daha çok dikkatini çeker, aslında henüz ben bilmiyormuşum kartları nasıl kullanacağımı çocuk nasıl baksın🙈😂
mysonmylove Dimitrina_kovaceva aynı benimki🙈 zaten çok hareketli bir çocuk, fiziksel aktiviteleri daha çok seviyor doldur boşaltsın bi yerleri karalasın, ama dil gelişimi için de bunları da yaptırayım diyorum, yukarıda arkadaşlar güzel öneriler vermişler nesnelerle Yanyana getirerek deneyeceğim ben de🥰
Asel4175 Dimitrina_kovaceva 😂😂😂😂 etraf daha çok ilgisini çekiyo diyodur anne boşver kediyi köpeği şu çekmecede ne var
Dimitrina_kovaceva mysonmylove aaa inşallah işe yarar canım valla ben dil gelişimi için bol bol konuşuyorum napim 😅😅😅
Kubraybars mysonmylove Merhaba benimde oğlum 2 yaşında cok önceden almak istiyordum bu kartlardan bi turlu kısmet olmadı acaba geç mi kaldım almak içn. Kac yaş aralığı için geçerli bu kartlar bilginiz varmi
Gokturk_27 Kubraybars aslında bir yaş aralığı olduğunu düşünmüyorum fakat ilk 3 yılda çocuk beyninin büyük bir bölümü olgunlaşmış bağlar oluşmuş oluyor geç kalmış sayılmazsınız bugün alıp bugün de başlayabilirsiniz. Bir günü geçtim bir dakikanın bile ertelenmemesi çocuklarımıza daima birşeyler katacaktır. Biz bile ufacık birşey okuyup öğrendiğimizde nasıl heyecanlanıyor nasıl içselleştiriyorsak o bilgiyi çocuklarımız da yeni şeylere o kadar heyecanlı ve istekli bu ömür boyu sürecek bir duygu o yüzden ilk fırsatta alıp kullanmaya başlayabilirsiniz tabii ki 🥰🥰🥰
mysonmylove Kubraybars benimki de 20 aylık, 6 aylıkken siyah beyazlarını almıştım bakardı onlara, sonra bi unuttum ben bunları oyuncak işine girince, ama baktım ki eğitici birşeylerimiz eksik, evveldi gün trendyoldan aldım ben de, Dıy-Toy markalı ilk 100 sözcük
Dimitrina_kovaceva Asel4175 hahahah aynen de öyle yemin ederim evin altını üstüne getiriyor kaybettiğim şeyleri buluyor 😅😅😅
Asel4175 Dimitrina_kovaceva yerim ya 😂 çok güldüm valla ilk yorumuna kaybettiklerini bulmakta çok zorlanmazsın 😂
Asel4175 Dimitrina_kovaceva benim bebeğim 3 aylık oldu ben daha alıcam 😂 ilk zeka kartlarından bende hep konuşuyorum şarkı ninni eşyaları gösteriyorum balkonda ağaçları kuşları insanları gösteriyorum bana diyodur bu kadın ne anlatoyo 😂
Annis-ogul mysonmylove kac aylik cnm.dogdugundan beri gösteriyorum oynuyoruz cok faydasını gördüm.butun hayvanları biliyor .isimleri o soyleyemese de bn iki üç kart koyuyorum önüne hangisi köpek diyorum gösteriyor söylediğim hayvanları gösteriyor
mysonmylove Annis-ogul 20 aylık oğlum🥰 dünden beri birkaç tane çıkardım ben de ilgisini çekenleri almış hemen eline biri park resmi biri de iş makinesi🙈 maşallah sizin miniğe de🧿🌸
Kimyageranne123 mysonmylove Benim kızım onları çok severdi odasindan getirip anne sor derdi ben sorardım kızım cevap verirdi , bilmediklerini tekrar ettirirdim oyun yaparak tabi dümdüz bak bu ne degil ,gün içinde 2-3kere üzerinden gecerdik ve o kartlar sayesinde biz çok kelime ezberledik yetersiz geldi hatta bir üst leveli var o kartlarin cisimlerin nasıl sesler çıkardığini gösteren duyulari ogreten vs ben onlarida almistim ve kızım çok erken ve bilincli konustu. O kartların etkisi büyük siz göstermeye devam edin