BernaKaraman Hanımlar doktor 45 günlük bebeğime gunde 4 kez 15 damla Sap simplex ve günde 1 kez 5 damla zinko vermemi söyledi. Bebeğim çok gazlı değil. Sizler kaç damla verdiniz . Her ikisini de kullanmak zararlı mi
tazeanneeeee BernaKaraman benim bebeğim gazı geç kolikti ona rağmen günde 4 defa 8 damla sab simplex sabah 5 damla da biogaia vermişti doktorumuz bana aşırı geldi rakamlar
Deletedmom_62 BernaKaraman bebeğim 21 günlük . önce zinko almistim ama üzerinde 3_10 arası cocuklar içindir yazınca hic vermedim. sap simplex aldım günde 10 damla 4 kez veriyorum yine gaz sancısı çekiyor ama bir tık hafifletiyor
mimikkralicesi BernaKaraman sab simplex 4defa 15damla çok bebeginiz daha kücük ve gazı yoksa o kadar vermeyin bizde onu kullandık ama günde 1defa 10damla ile basladık sonra gazı artınca yukselttik en fazla da günde 3defa 15damla verdim
Hfsrmznn BernaKaraman zinko da kullanmıştım ben birde bio gaia kullanmıştım ama diğerini bilmiyorum cnm bence sadece zinko yu dene önce ise yaramassa ikisini dene
Minaberil BernaKaraman evet gazlıydı zaten biz gazını çıkartsakta yeterli olmuyormuş şuanda 3 ay 11 günlük günde 1 kere 15 damla sab simplex kullanıyoruz 5 damlada maflor 😊 Sab simplex i bırakmayı denedim bi gün vermedim hemen kıvranmaya başladı bende azalttım şimdi mutlu.
tazeanneeeee BernaKaraman 4 ay 5 günlük olduk sab simplex hala kullanıyorum günde 2 kere 8 damla şeklinde. biogaia yerine farklı bir probiyotiğe geçtim bağırsakları farklı bakteriler de tanısın diye
Deletedmom_62 BernaKaraman doktor değil hemşire demisti. doktor yenidoğan bebeklerin gazı olmaz her bebek ağlar birşey olmaz deyip geçiştirdi ama bebeğim 3 gün gazdan katıla katıla ağladı hastahanedeki hemşire de ne demek gazı olmaz cocuk gazdan ölüyor dedi bu damlayı önerdi
mimikkralicesi BernaKaraman doktor kontrolüyle gazının arttıgını sancılandıgını söylemiştim oda önce günde 2defaya sonrada 3e çıkartmıstı
tazeanneeeee Roslin evet kızımı çok rahatlattı hala kullanıyoruz azalttım ama bırakmayı denedim kötü oldu devam yani