Glsnarstrn İyi geceler arkadaşlar.önce bakan arkadaş olmuştu ama tahmini doğum tarihi 24 biliyordm 25 haziranmış.ve oğlum 6haziranda doğdu lütfen hesaplayabilirmisiniz ne durumdayız?
Sevo97 _Princesmom_ ya isterken çekiniyorum ama banada bakar mısınız bi kaç kişiye daha yazdım postta açtım ama cevap veren olmadı erkek tahmini doğum 30 haziran doğumu 15 haziran ertuğrul miraç
Mukaddes91 _Princesmom_ rica etsem bana da bakabilir misiniz 🤗 çok gazlı kolik bebeğim var zaten çok ağlıyordu iyice ağlıyor bugünlerde Tahmini Doğum 21 Haziran gerçekleşen Doğum 14 Haziran sezaryen Doğum kız bebek
Huris2837 Gulcenk83 merhaba bana da bakabilir missiniz 🙏🙏 17 Haziran beklenen 22 Haziran gerçekleşen Doğum tarihi kız bebek🤗
Sevo97 Gulcenk83 çok teşekkür ederim bide şey sorucam bu uygulamanın fiyatı ne kadar her ay mı ödeniyor yoksa bi kere mi
Ariyaarya Gulcenk83 banada bakar msnz lütfennnnn kız bebek doğması gereken tarih 25 Haziran doğduğu tarih 1 Haziran
Dmngrkmmm Gulcenk83 bana da bakar mısınız acaba. Öngörülen 8 haziran gerçekleşen 24 mayıs 2019 erkek bebek
Glkn Lütfen birisi açıklayabilir mi sıçrama ne demek bitmesimi ii başlamasımı hiç bir şey anlamadım bunuda ilk kez duyuyorum yardım ederseniz sevinirm bende baktırdım sıçramaya 1 gün kaldı dedi ama ne oluyo anlamadım