17agustosannesi Anneler rota aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz ve bulunduğunuz yerdeki fiyatları ne kadar acaba
Gorursensoyle 17agustosannesi yaptırdım bence yapılması gereken önemli bir aşı rotarix yaptı doktorumuz 210 tl idi..
Hafsa 17agustosannesi 210 tl ye yaptırdım ve bence kesinlikle yatırmalısın..cevremde yatırmayıp pişman olanlar var
2prenses Bu aşı hakkında ne zaman bilgi veriliyor? Ve ne zaman yapılıyor ? Benim bebeğim 1 ay 24 günlük. Şuana kadar böyle birşey denilmedi. Acaba 2 ay aşısında söylerler mi?
renkliruya 2prenses Gittiğim doktorlara ben sordum ne zaman yaptıralım diye.. Ama sağlık ocağındaki hemşiremiz 3. Aya randevu verirken rota virüs aşısı yaptıracaksan getir yapalım dedi.. 3. ve 5. aylarda yapılıyor..
Alaraaa 17agustosannesi kesınlıkle yaptır sakın kımseye ınanma cevrendekılere vs cok yaygın. Bır hastalık halıne geldı ve etkılerı uzun bır sure gecmıyormus hem sana hem bebegıne yazık olmasın ben hıc dusunmeden yaptırdım...2.ay asısına gıttıgınde ebeler sana soyler zaten
Gokturkunannesi 2 dozu bu ayin 18 inde olacagiz. Kemoterapi alan hastalar ile bebek 6 ay yan yana getirilmiyor rota yani zehirli ishal asisi cok gerekli ulkemiz artik yogun goc aldigi için cok yaygin malesef. 210 lira tek dozluk fiyatı
Mtg 17agustosannesi ayrica agizdan yapiliyo igne degil yani ates falan yapmiyo sadece biraz gaz yapabilir dedi oda olmadi sukur biz 3 aylikken yapildi 5 ayda 2 dozu olcak
17agustosannesi [bilinmeyen] olabilir maalesef bebeğimle uğraşmaktan daha önceki postları okuyamadım. Mesajlara bile iki gün sonra bakıyorum çok rahatsız olduysanız girmeyin yorumda yapmayın. Burada sorulan sorular genelde aynı zaten