Minikminik D vitamini içince kabız oluyor çığlık çığlığa fitille zor yapıyor vermediğimde kakasını yapıyor vermesem olur mu herkes verdi mi çok gerekli birşey mi acaba?
Zeynepelaymnn Minikminik benimde d vitamini içince gaz problemi olmuştu. D vit değiştirdik. Verilmesi gerekli çok önemli d vitaminini değiştirin bi deneyin sizde
Zulal_ Minikminik valla ben vermiyorum İkide sağlık ocağına başladık sonra ocean gectik onunda içeri temiz degilmiş dişlerde hep leke oluyır cocuklarda bende artık kullanmıyorum
Atahaninannesipnr Minikminik canım benimde öyleydi hepsi kabız yaptı denedim ama sonra nbl probiyotik drop kullandık bağırsakta duzenlio d vitamini sarı kutu doktor kabız olana bunu onerio ondan alıp kullan 2 güne düzelir
Minikminik Zeynepelaymnn sağlık ocağının verdiği kabız yaptı ocean aldım oda aynı oldu genel olarak d alımında böylr olacak diye düşünüyorum çünkü en temiz içerik oceanda diye duydum
Zeynepelaymnn Zulal_ ürünün içinde sadece zeytinyağı ve d vitamini var. Temiz olmayan içerik ne acaba merak ettim bende kullanıyorum eğer bilmediğim bir şey varsa değiştireyim
girl_mother Kesinlikle ocean almalısınız ne kabız ne gaz şükür bitkisel bir ürün daha sağlıklı 1yasina kadar verilmeli beyin gelişimi açısından çok önemli vitaminlerden biri