Ozgealp Kızlar bebeğim 3 ay 25 günlük 9 kg 3200 doğdu yazilanlara bakınca benim ki biraz fazla geldi sadece anne sürü veriyorum sizlerin bebekleri kaç kg benimkinde mi bi anormallik var acaba
Asiyeee Ozgealp oğlum 5 ay 3 günlük 8 kilo normalin üstünde görünüyor cetvelde kilomuz. Sizinki çok çok üstündedir maşallah doktorunuz normal diyorsa bi problem olmaz her çocuk farklidir nede olsa🌼
Dln Ozgealp anne sutu obez yapmaz diyorlar ama daha ek gidaya bile baslamadan bana cok fazla geldi.doktorunuz yine sizi bilgilendiryodr ama .
Ozgealp Dln geçen ay sadece ek bisey verme sakin anne sütüne devam dedi sağlık odağındaki ebe biraz hızlı alıyor diye uyardı bu ay doktora tekrar soracam aşırı emiyo bebeğim ona varmıyorum biraz
Ozgealp Dogubebekanasi yazılanları takip ediyorum ortalama kilo sizinki az değil her bebegin gelişimi farklı tabi ama bana benimki fazla geldi 2 ay sarılık yüzünden 1 kg filan aldı sonra birden sisti çocuk
Ozgealp Deletedmom812 sayamıyorum her kucagima geldiğinde emmek istiyor emmesin diye kucagima almak istemiyorum sevemiyorum kucagima alinca
Ozgealp Deletedmom812 allah yardimciniz olsun onu ben ilk doğum yaptigimda yasadim çok zor bebeğim küvezde kaldığı için emme refleksi zayıfladı emmedi sarılık oldu çok zor günler geçirdim ama çok şükür şimdide hiç birakmiyo inşallah düzelir sizinkide