Nursabah Merhaba anneler, aranızda vegaferon yada sidefer kullananlar var mı acaba? Yan etkileri neler, damlayı kullanmak faydalı mı?
Gizem_zafer_ege Nursabah Bizde kabızlık yaptı bizde bestiron kullanmaya başladık doktorumuzun tavsiyesiyle
Buse_efe Nursabah hava ile temasta etkisini çabuk kaybediyor dedi doktorum devletim verdiğini pek önermedi hergün düzenli kullanmama rağmen bebeğimin kanıda düşük çıktı bende ocean aldım 1 hafta oluyor tadını bilmem ama rengi beyaz ve kokusu güzel bebeğim hemen ağzını açıp içiyor diğerini verince öpürüyordu hatta şuanda Hepsiburada da indirimde
Sinemince Nursabah bnm ki vegeferonu istemedi ne zaman damlatsam püskürüyordu o yüzden 3 kere kullanabildim. Daha sonra sidefer aldım bunun tadına bayılıyor. Zaten doktorların geneli vegeferonu tavsiye etmiyor paraben içerdiği için
Sukk10 Ben vegaferon kullanıyordum ama her kullandığım da kusuyordu. Pek bi etkisini gördüğünü sanmıyordum bu yüzden değiştirdim bende
Nursabah Sukk10 bende vegaferonu 4 gün kullandım 5. gün her emişinde kustu acile gitmek zorunda kaldık. Damla yüzünden mi oldu bilemedim Sinemince
Nursabah Gizem_zafer_ege kızım ishal gibi oldu kakası yeşile döndü. Doktor sideferi önermişti ama sağlık ocağı vegaferonu verince onu deniyelim demiştik. Keşke kullanmasaydık.
livanurvealpinannesi61 Buse_efe ocean kullandım oğlumun değeri düşük çıktı çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor hiç etkisi yok bestiron çok daha ocean dan.
Norveckizi Buse_efe bu demir damlaları ne zaman kullanılmaya başlanıyor Bizim bebeğe doktorlar böyle biseyden bahsetmedi 20 günlük bebegimiz
livanurvealpinannesi61 oznr_mrc_umt ocean Microfer almayın tavsiye etmem 13 ay kullandım ben oğlumun değeri düşük çıktı bestiron fermix myron bunlardan birini alabilir siniz.
MinnakvLiva livanurvealpinannesi61 ben ocean kullandım değerleri çok düzgün çıktı yanlış yada eksik doz vermiş olabilirsiniz Hatta değerleri çok iyi diyip daha fazla demir damlası kullanma sadece multivitamin ver demişti doktor
Sukk10 Nursabah bence ondandır çünkü bende anlamak adına bir kaç gün vermeyip görmek istedim ve kusmadi. Tekrar verdiğim gün kusmalar başladı. Direk kestim vermeyi . Suan treelife kullanıyorum hiç kusmadi memnunum kızım da tadını çok beğeniyor keçiboynuzu özlü zaten
livanurvealpinannesi61 oznr_mrc_umt onu ilk defa duydum canım ben bestiron kullandım kızıma. Oğluma da ferro sanal şurup yazdı doktor nutrigen ferromixin ile beraber kullanıyorum
Nursabah Sukk10 evet kusması kesildi yani gaz çıkaramadığı veya çok hareket ettiği zaman kusuyor. Doktor sideferi önermişti, çok kararsız kaldım hangisini kullanacağıma
livanurvealpinannesi61 Buse_efe ben çok gördüm kullandığım başka uygulama var çoğu kişi memnun değil değeri düşük çıktı bebeğimin diyor.
Eminerdem Norveckizi genelde 4. Ayda koruyucu olarak başlanıyor. Bazı doktorlar 6. Ayda da başlayabiliyor.
Elifalyademir Nursabah Biz Sidefer kullanıyoruz. Hiç bir yan etkisi olmadı. Çok memnunuz bebeğim 10 aylık.