Beybiberen Kullanan var mııı bulunduğum yerde tek bunu bulabildim birde hero baybi var onu denedik ama kabızlık yaptı.kilo alması için günde 1 veya 2 kere vericem
Deletedmom115 Beybiberen Marka olarak çok kötü imkan varsa internetten alın bulamıyorsanız yani hipp marka güzel.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Beybiberen oglum kullandi kıvamı koyu birturlu ayarlayamamistim 2 3 defa aldik sonra yemedi oglum
Nlngucluel Beybiberen bal yasak ama neden mamalarda var hani onu bı türlü anlamadım bunun için bilgi aldınız mı doktordan merakimdsn soruyorum yanlış anlamayın ilk bebeğim
Deletedmom115 Beybiberen Yani doğru düşünüyorsunuz biraz daha bekleyin bulunduğunuz yerde yoksa internetten sipariş verin.
Beybiberen Deletedmom115 evet içime sinmedi ilçedeyim merkeze gittiğimde migrostan alayım hip marka.umarım kabız yapmaz herobaybi yaptı
Hulya_ebrar Bende aldım yeni kullanmaya basldm bı sorun yazmdm hatta içine meyve fındık cici bebe de atyrm
Beybiberen Nlngucluel evet bende kilomaldırsın diye aldım ama yedirmicem hip in kaşık mamasına bakıcam.doktorlar pek bişey söylemiyor ama bal şeker tuz biliyorum yasak olduğunu
Hulya_ebrar Nlngucluel evet bal yasak ama bu mamalara kattıkları işlem görmüş bizim yedgmz bal değil cnm
[silindi] Gogly muzlu pirinc unu nu kullaniyprum gece yatmadan yediriyorum gayet memnunum tokta tutuyor, herhangi bir ters etkisini gormedim. 1 su bardagina 3 yemek kasigi tam oluyor kivami.