yuhumgeliy Kızlar 10 ay 19 günlük kızım 4 gecedir gecenin 3 illa 3:30arasında uyanıyor 20-30 dakika oyalanıyor sonra uyuyor ama hiç şaşmaz 4 gündür aynı. Neden olabilir? Bu gecede zor uyuttum zaten daha yarım saat oldu uyuyalı çok direndi. Sallıyordum sallamayı bıraktırdım 2 hafta oluyor kucağımda ayakta emzirerek uyutuyorum gözler kapanınca yatağa koyup öyle emzirmeye devam ediyorum normalde 10 dakikada uyurdu bugün öyle olmadı 🤷♀️
Aleynaa1 yuhumgeliy aynı şekilde benim kızımda öyle hatta şuan ayağımda sallıyorum 4 5 gündür 2 den sonra uyanıyor normalde emip geri uyur ama yok uyumuyor sallıyorum direniyor 1 saat geri uykuya çevirmeye Uğraşıyorum. Zaten 1 saate bir uyanan bi bebek berbat bir uykumuz var bide BÖyle yapınca mahvoluyorum 8 ay 28 günlük
Birdunyabircennetannesi yuhumgeliy Bir ara aynı dediğin gibiydi 3 de uyanıp 4 4 buçukta uyuyordu asla anlamıyordum zorla düzelttim o durumu. Şuanda da döne döne bir hal oluyor sonra mızmızlanıyor şimdi de bu başladı
yuhumgeliy Aleynaa1 haklısın insan mahvoluyor öyle durumlarda ama hatırlıyorum o ayda bizde öyleydik gece emip uyurdu normalde ama o zamanlar dalamıyordu sallıyordum Allah sabır versin
yuhumgeliy Birdunyabircennetannesi neden böyleler anlamıyorum bizimkide öyle gece emmeye kalkar ağlar bir halde kalkıyor 😂
Aleynaa1 Birdunyabircennetannesi nasıl düzelttiniz ben tekrar uyarıya çeviriyorum oyun falan oynatmıyorum ki alışmasın ama 1 hafatdır nerdeyse BÖyle
Birdunyabircennetannesi yuhumgeliy Valla uykuyu sevmeyen bebek sevmiyor sevmiyor sevmiyor ne yaptıysam sevdiremedim
Birdunyabircennetannesi Aleynaa1 2 saat ayağımda sallaya sallaya. İnan nasıl düzeldi bilmiyorum. Sabah ezanından önce uyumazdi başta sonra erkene çektik sonra 3 de uyanma başladı sonra yine düzeldi şimdi 12 de uyuyor şükür ama şimdide donmeleriyle uyandırmaya başladı beni sürekli farklı farklı şeyler çıkıyor bı sevdiremedim uykuyu 🤦
Birdunyabircennetannesi yuhumgeliy Doğdu doğalı böyleydi bizim hiç sevmedi uykuyu ne yaptıysam olmadı damla bile kullandık bana mısın demedi
Gamze8596 yuhumgeliy benim bebeğim de 9 aylık geceleri son 15-20 gündür çok zor uyuyor hem de gece ilk uyanması da uyuması 2 saati buluyor. Bizde o da ayırdık 1 ay önce ondan mı böyle yapıyor anlamadım şu anda bile uykuya dalmasını bekliyorum beşiğine aldığım an tık uyanıyor
MySunny yuhumgeliy arada bir yapıyorlar, bi ara benim kızım da her gün 1,5 2 arası uyanıyordu, sora bıraktı.kurulu saat gibi aynı saat içerinde uyanırdı bide.alışkanlık yapıyor bi müddet sora yani o aynı saatler.