Birdunyabircennetannesi Tam 1 buçuk 2 saattir dönüp dönüp duruyor. Yaklaşık 1 haftadır da böyle dönüyor sürekli sonra mızmızlanıyor ağlıyor diş mi neyin nesi anlamadım zaten uyku sorunları olan bir bebek ama gece yine yenidoğan bebek gibi olmaya başladı 🤦
Sum0377 Bazı bebekler uyku döngüsünü dönerek atlarmış. Benim bebeğim de öyle. Diş veya atak gibi durumlarda döngüyü atlayamıyor genelde. Uyku döngüsü de 35 45 dakika civarı oluyor ve her bebekte farklı şekilde
Birdunyabircennetannesi Sum0377 Ayy bilmiyorum canım sürekli dönüyor mızmızlanıyor ve gece 20 kez uyandırıyor beni bu yüzden
Sum0377 Birdunyabircennetannesi benim bebeğim de aynı çok iyi anlıyorum. Kaç aylık bebeğiniz? Benimkinde atak veya diş varsa daha çok olup geçince azalıyo
Birdunyabircennetannesi Sum0377 15 aylık. Bundan 2 hafta önce çığlık çığlığa uyanirdi azı dişlerini çıkarmış şimdi de sürekli dönmeleri başladı
Sum0377 Birdunyabircennetannesi aslında olay uyku döngüsünü tamamlayamayamamak. Mesela memede uyuyosa 35 45 dakikada bir olur genelde yine meme istiyo veya sallanarak uyuyorsa yine onu. Uykuya neyle geçiyorsa o desteği arıyorlar ve ayak vs zamanlarda ayyuka çıkıyo malesef
Sum0377 Benim bebeğim gece geç yatınca sabaha karşı böyle dönemye başlıyo ne adam gibi uyuyo ne uyanıyo. Ben de zorla uyandırıyorum geliyo kendine ama her bebek bir olmayabilir tabi