LadyNiss Kızlar selam, Bebeğimin demir damlası sidefer ve probiyatik damla olan biogaia damlayı eczaneden aldım ama internete baktığımda daha uygun fiyatları. Fakat çokta güvenemiyorum. Sizler nereden alıyorsunuz?
livanurvealpinannesi61 LadyNiss ben Bayadır İnternetten alıyorum hiç bir sorun olmadı kilitli kapak geliyor barkod okutabiliyorsunuz eczane de bir damla 130 150 TL alabilen eczaneden alsın tabi ki de.
zarifbirhanim LadyNiss Internetten sağlık kozmetik konusunda hiçbir şey almayın. Trendyoldan çok bilinen bir markanın cilt bakım kremini aldım. Yorumlara da baktim bir sorun gorunmuyordu ama kullandigimda yüzüm yandı resmen. Urunu doktora gosterdim urun sahte ciktı. Hala tedavi görüyorum.
Bhr28 LadyNiss Ben ilaç , vitamin tarzı şeyleri eczaneden alıyorum. Özellikle bebek ile ilgili olan şeyler pişik kremi dahil eczaneden alıyorum.
MinnakvLiva İnternetten güvenilir sağlık ürünleri satıcılarını tercih ettiğimde oluyor ama genelde eşimin eczacı arkadaşından alıyoruz
edanrr ikisi de. O an hangisi denk geliyorsa internet kolay geliyor sipariş veriyorum veya direkt eczaneden alıyorum yani güvenilir satıcı yorumlar vs bakarak internetten almak isterseni alabilirsiniz
ballikekim Tabi ki eczane.. İnternet ilaç vitamin türü ürünler için seçeneklerim arasına bile giremez. Çoğu merdiven altı ve kaçak oluyor internette. Sağlık bu şakaya gelmez yani.
livanurvealpinannesi61 ballikekim 13 aydır İnternetten alıyorum hiç kaçak sahte ürün gelmedi 3 yıl önce kızıma da İnternetten almıştım güvenilir siteden almak önemli hepsi burada trendyol ptt avm den aldım barkod da okutabiliyorsunuz ayrıca.
bbosphorussss Eczane. Bi kere biri yazmisti burdan netten bi siteden almis sahte yollanmis .bi gariplik farkediyro .firmayi arayip teyit ettiriyor sahte cikabiliyor diye biliyorum amaan dikkat edin
livanurvealpinannesi61 bbosphorussss hepsi burada trendyol ptt avm den aldım 13 ay oluyor hiç bir sorun yaşamadım orijinal geldi hepsi.
bbosphorussss livanurvealpinannesi61 tabi normal bi saticiya denk geldiyseniz sorun olmaz ama o tarz yerlerde bazi dolandiricilar da cikabiliyor sadece onemli olan dogru saticiya denk gelmek. Ben bunu da bilin dikkat edin diye soyledim hepsi sahtedir demedim 😊
ballikekim Öyle bir güzel sistem kuruyorlar ki o barkodun bile sahtesini yapıyorlar. Trendyol hepsi burada gibi siteler çok da güvenilir değil bana göre. Sonuç olarak bir pazar şirket kuran herkes satabiliyor ve o satıcılara nereden aldın diye soran yok denetleyen yok. Eczane ise ilaç depolarından mal alımı yapıyor ve faturası her ay denetleniyor böylelikle kaçak veya sahte ürün ihtimali ortadan kalkıyor. Ben kendi adıma bu tarz ürünlerde kendimi asla riske atamıyorum ama sizin tercihinize de saygı duyuyorum tabi ki.
livanurvealpinannesi61 bbosphorussss evet öyle malesef canım bazıları sahtecilik yapıyor satıcı önemli 🥰