aselsua İki yıllık açık öğretim çocuk gelişim kazandım başvurumu yaptım harcı yatırdım ama bu açık öğretimi anlamıyorum sınavlar dersler nerede kredi nasıl kullanılıyor başladı mı başlayacak mıı Bilgisi olan yazabilir mi 😿🤦🏻
Hilaaaallll aselsua Aöf nin uygulaması var indirirsen takip etmen kolay olur tam bilmiyorum bu sene dondurdum çocukla gitmedi ama ders seçip kayıt yaptıysan gecikmeli kayıt falan da olur yakında başlar
Hilaaaallll aselsua bide henüz herkesim kaydını bekleyecekler hemen dersleri göremezsin aynı anda açılıyor bildiğim kadarıyla sınavı hele şu an hiç göremezsin sınav yerini bile son hafta açıklıyorlar
maras46ikincihesap aselsua üstte kalsın örgün eğitim mezunluğu üzerine açıköğretim deneyimimle söylüyorum açıköğretim daha karışık geldi bana sonuçta muhatap alacağınız birileri yok kendi çabanızla bir şeyleri halletmeniz gerekiyor
57600 aselsua dersleri evde kendin çalışıcaksın. Sınavlar bulunduğun il herhangi bi okulda olucak. Kredi olayı da şöyle önemli derslerin herzman kredisi 5tir. Yani senin asıl geçmen gereken derstir o 5. Birde 2 kredilik dersler vardır onlarıda geçmen lazm ama şöyle 5 kredilik dersten 100 puan 2 kredilik dersten 30 puan aldığın zman 5 kredilik 100 puan olduğu için o 5 kredi ve 100 puan senin 2 kredilik dersi geçmeni sağlar . Bu yüzden herzman kredisi yüksek olan derslerinin puanlarını yüksek tutmaya calıs. Ünite sonu değerlendirme sorularını kağıda değil kafana yaz . Sınav yeride son hafta açıklanıyor.
Myfamilyy 57600 ben kayıt yaptırmıştım ama o süre içinde evlendim sonra bir daha kayıt yaptırmadım yeni bi yasa açıklandı üniversite affı acaba onun süresi geçti mi bi bilginiz var mı tekrardan kayıt olabiliyor muyum ki
atillanin_annesi3007 aselsua ben de aöf tarih okuyorum aöf öğrenci bilgi sisteminden giriş yapıyorsun ister e devlet sifrenle istersende okulun sana verdiği şifre ile derslerine de aöf e kayıt bölümünden giriyorsun yine ya e devlet sifrenle ya da okulun verdiği sifreyle okulun verdiği şifreyi istersen kendi belirledigin bir sifreyle de değiştirebilirsin sınavlar Sinav için seçtiğin bölgeye göre veriliyor tıpkı üniversite sınavı gibi dersler online olarak girebilirsin ama zamanın yoksa zaten kayıt ediliyor kayıtları da izleyebilirsin kitapları da okulun sitesinden sipariş veriyorsun ptt kargo ile adresine yolluyorlar
Eyllebr atillanin_annesi3007 kayıtlar nzmn son bende ıkıncı uni hakkıyla gırdım ıkı sene önce 7 ekim son demi