atillanin_annesi3007 Kızlar ven bio gaia damlasını kullanıyorum fakat çok küçük olduğu için çok çabuk bitiyor ve pahalı bir ürün bildiğiniz güvendiğiniz başka güzel marka probiyotik damla var mi ?
Yelizdemir atillanin_annesi3007 biz mafloru kullanıyoruz 86 liraya filan aldım netten eczane de 12 liraydı sizin aldınız damlanın fiyatı ne kadar bi de ne için kullanıyorsnz
Selmanur_a atillanin_annesi3007 doktorumuz bize ben kendi çocuğuma verdiğimi yazacağım dedi devlet karşılamıyor ama 53 TL felandı. Eczaneye sordum biogaia mı bu mu dedim . Doktor onu da alabilirsin demişti. Bu yurt dışından geliyor o yüzden pahalı ama doktorun önerdiği vicol tamamen bitkisel ve iyi aynı görevi görüyor demişti. 1 haftadır kullanıyoruz.
atillanin_annesi3007 Yelizdemir 160 TL eczanede canım internette satılmıyor bile sadece eczanelerde var bağırsaklarını düzenlesin diye kullanıyorum
Yelizdemir atillanin_annesi3007 120 lira eczane de 12 yazmışım eksik olmuş 😃probiyotik bağırsak düzenleyici zaten cocuğunuz kabız mı ishal mi acaba o yüzden neden kullandığınızı sordum