Prensesimmmasele Kızlar eşim çok kötü pişik olmuş cilidye doktoruna gösteremezde özel bölgesinde ve bacak kenarları çok kötü her kremi kullndı zeytin yagı falan baska ne yapablir.
Bendiyebiri Prensesimmmasele geçen aynı durum eşimin başına geldi travazol sürdü geçti hemen canım ben kızım çok pişik olmuştu onda kullanmıştım ordan dedim sende sür valla iyi geldi hemen ilk sürmesinde rahatladı adam yürüyemiyordu
mysa2 Prensesimmmasele belki pişik değil alerjik bişeyde olabilir sürdüğünüz seyler coğaltadabilir bi doktora görunmesinde fayda var bence
Arenbebekk Sudocrem canım her şeye iyi geliyor kolum morarmıştı sürdğm geçti. Göğüslerimin altı sıcaktan pişer yara olurdu sürerdim geçerdi. Herşeye iyi geliyor o krem bebeğimde bez değişimi yüzünden olmuştu pişik 3 kere sürdüm hemen fayda etti
Prensesimmmasele Arenbebekk aynen canm bebeğim için bnde kullnıyorum eşimde sürüyor ama etki etmedi ona bnde şaşırdım vlla ama beneğime cok iyi geldi
Kucucukdunyam Prensesimmmasele kiziminda oyle oluyor kananilacak gibi travazol cok iyi geliyor.gecmiş olsun .ve islak mendili yikayip kullanin oyle poposunj temizlerseniz daha kotu olur
Bendiyebiri Prensesimmmasele oda iyidir deneyebilirsiniz. Travazol denediyseniz onu da deneyin bi doğal hem kantaron herşeye iyi geliyor.
NTokar1 Prensesimmmasele sarı kantoron yagi kesinlikle. Gün içinde bi kaç kere kullansa hemen bile geçiyor. Ben hem bebegime hemde kendime kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.