ipeek0807 Selam kızlar hamileliğimde hemoroid oldum şimdi çok fena tuvalete çökmek bile istemiyorum acıdan nasıl kurtuldunuz n’aptınız yardım edin
iyilik80 ipeek0807 baharat aci karabiber yemeyin. Ben caresi olarak bisey bulamadim 10 yildir var. Hamilelikte meme cikti disina😭cok kotuyum
sarmaliklahana ipeek0807 procto glyvenol Krem 👍👍👍👍 Dogumda baş parmak kadar falan cıkmıştı benım. Oturup yürüyemiyorum 10 gün falan sürdü. En son eşim eczaneden Krem aldı da bunu kullandım. Dus sonrası sürüyordum hergün birde gece yatmadan önce o bölgeyi iyice temizleyip sürüyordum gğnde 1 sefer. Cabuk gecirdi balon gibi söndü. Hala evde bulunur yani ne olur ne olmaz diye 🤭
nurarslnn ipeek0807 cam ağacı bitkisi var aktarda satılıyor. Kaynatıp suyunu içerseniz 2 güne geçiyor.
Cioyt Bendeki bu mu pek bilmiyorum muayenesi beni çok rahatsız eder diye düşündüğümden gitmeye de cesaret edemedim tek bulduğum çözüm çok fazla su içiyorum öggg oluyorum bazen su içmekten ama tuvalet esnasında çok rahatladım çok şükür
Smrenes nurarslnn merhabalar tam açık ismi çam ağacı mı nasıl bişey? Nette aradım ama çam ağacı çıkıyor aktardan alınacak gibi bişey?
nurarslnn Smrenes evet cam ağacı otu diye satılıyor aktarlarda, bana en iyi gelen oydu. 2 gün içtim ac karnıma hemen söndürdü:)