Ummus Hanımlar doğumdan sonraki adet kanamalarım çok oluyor ve kullandığım pedleri gece olandan alıyorum ama bir türlü kiyafetime bulaşmasıni engelleyemiyorum, bir öneriniz var mı ,? (Lohusa kanaması değil doğum yapalı 6 ay oldu)
Ebru-isil Ummus molped mor olanı kullanıyorum en uzun olanı memnunum. Bir de sadece yatarken çamaşırın üstünden depend giyiyorum benim fazla olduğundan değil yatağa geçerse uyuyamam onun için 😂doğumdan sonra alıştım ona da yoksa geçti mi geçecek mi diye uykum bölünürdü
Efuli6161 Ummus depend kullanın yoğun günlerde tam bir kurtarıcı..ben doğum sonrası için almıştım hala kullanıyprum ilk yoğun günlerde özellikle gece sürekli çarşaf alez değişme derdine son yan dön sırt üstğ yat hiç bişey olmuyo tavsiye ederim..ama arkadaşın dediğine katılıyorum eğer öncesinde bu tarz yoğun kanamanız yoktuysa bir muayene olun ne olur ne olmaz..kanınıza da baktırın demiriniz düşer aşırı kanamadan🌸
Ummus Yenimami ilk iki üç gün çok yogun oluyor doğumdan kaynaklandığını düşündüğüm için henüz gitmedim açıkçası bu ay biraz düzelir sandım ama yok maalesef
Sorunsuz Öyle yoğun kanamanız varsa özel pedler var onlardan alabilirsiniz ama pahalilar tabi. Ben yıllar önce kullanmıştım angel secret marka idi. Buna benzer muadil markalar bulabilirsiniz.
Ebru-isil Efuli6161 ben de tam yukarda yazdım depend önlem almak için güzel oluyor ben de doğumdan sonra alışmıştım 😂
Yenimami Ummus korkutmak istemem ama bu normal bir durum değil allah korusun rahim ağzı kanserine kadar dusunulebilir lütfen ihmal etmeden gidin.