TTNCC2302 iklima_1234 iklima_1234 hiç bez bağlamadım gece yatarken bile sürekli sordum sürekli götürdim lazımlık aldım oturttum ilk 2 3 gün her tarafa işedi kaka yapto ama sonra tutması gerektiğini öğrendi artık lazımlığa yapıyor geldiğinde söylüyor Bez bağlamayın yani bi takıp bi çıkarmayın ev batsın bişey olmaz temizlenir sonunda sizde rahat edersiniz çocuğunuzda..
MatmazelDeniz iklima_1234 birde biraktirmistim gecede bezlememistim gunduzde bir yere gttigimdede tamamen bez çıkmıştı hayatimizdan
iklima_1234 TTNCC2302 Birgün boyunca havuzda olduğu için hep söyledi ve tuttu tuvalete yaptı. Bır kere kaçırdı ama sonra bezledim. Tatilde olduğum için hazırlıklı değilim eve gidince başlıycam. Ama gece bezibe çiş yapıyor hiç kuru kalkmıyor ki
iklima_1234 Mervenes1907 işte araştırmalarıma göre gecede bezlemeyin diyorlar. Kafa karışıklığı oluyormuş
Mervenes1907 iklima_1234 evet bende bağlamadim gece altına yapıyor işte kaldirsam bile yapmıyor ağlıyor yok istemiyorum diyor tutuyor görüyorum ve tuttuğu için de uyuyamiyor napcam bilmiyorum