Sdr123456 Arkadaşlar bebeğim 7 aylık diş çıkarıyor üst diş eti bu şekilde morardı herhangi bir düşme darbe vs olmadı. Diş çıkarırken oluyor mu böyle bilen var mı ? Doktora ulaşamadım sizce götürmelimiyim başına gelen var mı
Hlyslh Sdr123456 içerde bir kılcal damar çatlaması olmuş olabilir. Tabi doktora sormak en iyisi. Geçmiş olsun.
Oli Sdr123456 aynisi benim Oglumda oldu dişçiye götürdüm annesi bir kac hafta gozlemle eger kendi patlamazsa ben bi cizik atim patlatayim dedi. Yakisikliya biraz sans verelim bosuna cani yanmasin dedi. Bir hafta sonra kendiliğinden patladi agzinda kan vs gormedim bi baktim morluk gitmis dis gelmis yerine.
Oli Sdr123456 evt evt benimkide öyle küçüktü. Bakar neden bakmasin. Ben ozel bi hastaneye götürdüm hatta dr para feln almayacakti . Ne kadar ucreti dedim. Onemli degil ucret odemezsiniz dedi. İstanbul Arnavutkoy ozel safak tip merkezi
DamlaTa Sdr123456 arkadaşımın bebeğine olmuştu ön iki dişindeydi hatta, patlatamamısı için kanama yapmıs dedi doktor, bekliceksiniz yapmak birşeyimiz yok demiş. Kısa zaman sonra dişleri patladı morlukta kayboldu