Cyerg Merhaba anne sütü alan bebeklere 6 ay su verilmeyeceğini biliyorum. Ama mama-süt ile devam eden bebeklere su verilir mi? 🤷🏻♀️ Bebeğim 2 aylık anne sütü de alıyor mama da ekstra suya gerek var mı bir kısım mama içiyorsa su da içmeli diyor 🧐
Bircaykoyicelim Cyerg Mama ya da meme hiç farketmez. 6 Aydan önce su verilmez. Erken ek gıdaya başlanır ayrı. Ek gıda alınca içebilir.
Kuzeymomss Cyerg bebeğim 4.5 aylık 2 haftadır su veriyorum. Bez sayısında azalma ve çiş renginde koyulaşma vardı. Anne sütünde su dahi olsa 1 2 kaşıktan zarar gelmez diye düşünüyorum.
Karakiz1 Cyerg Bizde 2 ayligiz mama arti anne sutu aliyor benimde ben 2 gun arayla veya cok agladiginda 3 cay kasigi veriyorum
Birkucukumutcuk Cyerg cok terledigi için doktorumuz verin dedi. 4.5 aylıktan beridir veriyorum.su an 6 aylık kuzum. Doktor tavsiyesi olmadan vermek istemedim.
Kuzeymomss Cyerg kendi doktorum değil ama bilgisine çok güvendiğim sağlık ocağındaki doktorum söyledi
Mom0008 Havalar sıcakken verebilirsiniz diye bu doktorun videosunu izlemiştim çiş sayısında azalma varsa susuz kaldığını düşünüyorsanız az bişey verilebilir
Denizanasi92 Cyerg anne sütü mama farketmiyor 7-8.aya kadar gerek yok deniyor ek gıda alsa bile ama çişte koyulaşma veya bezin kuru kalması durumunda ben verdim ondan sonra da sadece ek gıda verdikten sonra içiriyorum azıcık
Alparslan616161 Cyerg anne sütünün ön sütü zaten su geliyor o su ihtiyacını karşılıyor bence ama yinede için rahat etsin istyrsn iki çay kaşığı verebilrsn
delirmeceler Cyerg premature doğdu ikizlerim 3 aydan sonra anne sütünü reddettiler ve doktorumuzun tavsiyesiyle sadece mama içtikleri için 5.ci aylarında su vermeye başla demişti sen meme ve mama ilerliyorsun bence bunu doktoruna danış en iyisini o söyliyecektir