Niliyyy 11 buçuk aylık. Bebeğim 5 gündür ishal istahsiz bugün de vücudu sıcak ama ateşi yok hep uyumak istiyor hiç bisey yemiyor mamayi bile zor veriyorum uyuduğunda doktor maclor verdi ishali biraz kesti ama çok istahsiz suyu bile zor içiyor acaba diş mi?
birarasbiranne Niliyyy biz de aynı durumdayız uzun uyuyor ve iştahsız bugün doktora gittik 5-6 gündür ishal Doktor Ön dişler ishal yapmaz azı dişler ishal yapar dedi kakası sümüksü kıvamdaydı. Mikrobik isal olduğunu söyledi bir antibiyotik ve Çinko verdi çinkonun isen Toparlayacağını söyledi
biruykusuzanne Niliyyy benim 16 aylık oğlumda 4 gündür bu şekilde. İshal kusma ve iştahsızlık. Oğlum çok çok çok iştahlı sürekli birşeyler yiyen bir bebekti şimdi mama bile içmiyor su bile içse kusuyor yavrum. Birkere aynı bu şikayetlerden 1.5 ay önce hastanede yatmıştı zehirli ishal denmişti serumlar vs takıldı. Yarın tekrar götürücem. Bir de doktorumuz o zamanlar rota virüsü salgını olduğunu söylemişti ama şükür ki bizde çıkamamıştı
Niliyyy biruykusuzanne Kusma sadece bir defa olucak şekilde oldu ama diğer şikayetler aynı hep ama biz rota aşılarımizi yapmıştık vok şükür yine yakalanma riski oluyormuş yarında aynı olursa goturcem yine bende rabbim yavrularımiza acil şifa versin inşallah 😔
biruykusuzanne Niliyyy amin kuzum inşallah. Ben aşıyı yaptıramadım iki bebeğime de maddi imkansızlıktan sabahtan beri 5 kere ishal dolu bez aldım anormal mi sence
Niliyyy biruykusuzanne çok yogunsa bezler anormal su kaybida yaşıyor dikkat et bol sıvı vermeye çalış