Ya valla artık okadar yoruldum ki kafayı yemek üzereyim bi çocuk nasıl bu kadar dur duraksız olabilir mutfağı toplamaya gidiyorum salonu dağıtıyor salonu topluyorum mutfağı dağıtıyor çekmeceleri dağıtıyor en kötüsü yastıkların fermuarlarını alışmış açmaya sürekli açıyor ben kapatıyorum o açıyor sabah 3 tanesini terziye götürdüm bozuldu artık su istiyor veriyorum ağzında bekletip bütün suyu koltuklara döküyor dikkatini dağıtmak için herşeyi yaptık sıkıldıkça parka götürdüm oyunlar oynattım bir sürü dikkatini çekecek oyuncaklar aldım ama yok o bildiğini okuyor artık çok yoruldum üstüne eşim 2. Çocuk için baskı yapıyor ya ben ztn çöküşteyim nasıl kaldırcam bu durumu hiç bilmiyorum kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki oturup ağlıyorum evime gelen cocugu bahane edip temizlikten uzak kalma diyor ya ztn biraz titiz biriyim hasta olsam kalkar evimi temizler öyle yatarım ama kızım evin düzgün durmasına en fazla 5 dk veriyor sonra heryer savaş alanı of çok bunaldım 😞 ne yapacağımı hiç bilmiyorum