minikkiz_ Selam kızlar bebişim 2 buçuk aylık yengeç burcu huyu suyu nasıl olcak merak ediyorum var mı kızı yengeç olan nasıl oluyorlar 😄 burctan değil tabi de insan yine de bakıyor işte 😄
Divayorgun minikkiz_ bebekliğini bilmiyorumda yetişkin 3 tane tanıdığım yengeç var. Aşırı duygusal ve depresifler
Suzi-12 minikkiz_ 14,5 aylık bir yençte benim kızım ☺️ Çok enerjikkkkk ve suya bayılıyor doğduğundan beri banyo yapmayı çok seviyor☺️😍
Selencanbaz minikkiz_ ben de 2 ay 18 gün yengeç burcuyuz ❤️❤️🌸merhametli,derin,duygusal,hisli,narin ,hassas uysal olur. Ama geçen bir burç analizi okudum en büyük gizli psikopat burçları diye yengeç baştaydı :/
Birdunyabircennetannesi minikkiz_ Yengeç burcu olan ben hemen anlatayım. Ağlak ağlak ağlak. Her şeye ağlarız ağlamak en büyük fobimiz 😅 Her şeye gözlerimiz dolar ağlarız 😅 Hep ağlarız 😅 Her zaman ağlarız 😅 Sevdiği zaman bayaaaaaaa sever 🤦
minikkiz_ Masalinannesjj ayy ne güzell sağlıkla büyütelim inşallah 🌸 büyüdükçe görücez ama ben bana düşkün olsun istiyorum çok peşimden ayrılmasın 😄🤭
minikkiz_ Divayorgun hadi ya duygusallıklarını biliyorum evet ama inşallah depresif olmazz 🥲 yoksa yandık
[silindi] minikkiz_ anneme asiri duskunum yengec burcuyum kizimda yengec oda da oyle olur in see Allah🌸
minikkiz_ Selencanbaz nazlı ve hassaslar onu şimdiden anlıyorum nazlı kızım diye seviyorum zaten 🥲 psikopat kısmı yoktur bizde ya bu kadar dduygusal psikopatlar olmaz 😄😍
minikkiz_ Birdunyabircennetannesi hahaha 😄 o belli evet sürekli ağlıyor ağlamasa dudaklar aşağı büzüşüyor 😄😍 yandık yani duygusal patatesler yengecler 😄
Haydinn minikkiz_ yengeç yükseleni de yengeç 🦀 😂 14 buçuk aylık hayvansever , cana yakın, hafif ürkek bazen de hırçınlığı tutuyor kızımın☺️ şuanlık gözlemlerim bunlar büyüdükçe huyu suyu değişir kesin 😂
minikkiz_ Haydinn ay ne güzel benimkide hayvansever olur inşallah 😇 büyüdükçe farklı huylar edinirler tabi hayırlı güzel huylar edinsinler inşallah 🌸😄
Suzi-12 minikkiz_ sudan hiç korkmadı can atarak banyoya gidiyor ilk doğuduğundada öyleydi ama sizdede öylemiydi ☺️
Poncikkkk minikkiz_ vala ilgi manyağı bir kız oluyorlar çok nazik böle çıt kırıldım hemen Trip atarlar ama yufka yüreklidir hep sahiplenmek ister ondanda kıskanır biraz
minikkiz_ Poncikkkk valla bu ben 😅 ben kovayım ama bu saydıklarınız bende de var napalım ana kız birbirimizi idare ederiz artık😅
Gaye101 minikkiz_ benim kızım 🥰 tam bir nazlı. Hele babaya. Acayip sempatik hareketleri var. Çok duyarlı bir de. Yani ortamda birinin üzgün olduğunu farkettiğinde ona gözlerini dikip bakar masum masum ☺️
minikkiz_ Gaye101 hadi ya oy kuzum 🥰 benimkide şuan bana daha bi nazlanıyor bilemiyorum babasına kayar mı 🥲😅
minikkiz_ Suzi-12 evet canım suyla tanışır tanışmaz hep sevdi hem suya girince güldü hosuna gitti zaten gazını huysuzlugunu uykusuzlugunu cogu zaman banyo yaptırarak rahatlattık çok iyi geliyor ☺️