Elly Kbrdn İbuprofen. Tedavi ediciymis bu ilac aynı zamanda, bunu söyleyen de ortopedi doktorum. Günde 3 verdi doktor, ben hergün 1 tane ictim ve süper iyiyim suanda. Artık kullanmiyorum. 1 ay bile icmedim, gecti ağrım.
safis12 filizeynep07 tekrardan gittin mi doktora çünkü daysnalimayacak ağrı demişsin o zaman hâlâ aynı şiddette m8
filizeynep07 safis12 evet fizik tedavi bölümüne gittim 15 gün fizik tedavi gördüm o dönem çok rahatladım ama ağrılarım yine başladı dinlediğimde bir sıkıntı yok ama adet dönemi yaklaştıkça ve çok ayakta kalırsam tekrar başlıyor ağrılarım
safis12 filizeynep07 benim biraz sağ kalcam ağrıyor 2 3 saat sonrada sol kalçama geçiyor tek taraflı değil yani o niye olur acaba ya
filizeynep07 safis12 ben fizik tedavi Dr gittim benim kalcamdaki bir kasımda sıkıntı varmış onun için ağrı yapıyormuş ömür boyu falanda sürebilir belli bı zamandan sonrada geçebilir dedi Dr sizde isterseniz bir fizik tedavi uzmanına gidin hastaneye bir emar çekilin eger emarda çıkmazsa benim gibi kasınızda olabilir benim emarda hiç bir sıkıntı yok dendi saolsun gittiğim bir Dr tecrubeliymiste o buldu ağrının nedeni