Burcu582 Merhabalar 6 aylık bebişlerinizin boy ve kilosu nasıl bide cinsiyetleri tabi erkek olunca biraz daha cok oluyor.benim oğlum biraz tombiş sadece anne sütü verdim şimdi ek gıdaya başladık ama ebe obez olur dikkat et öyle mama falan verme dedi az korktum açıkçası şekerine falanda baktırcam aylık kontrolde
Gzd2010 Burcu582 benimde oğlum bugün 6.ayına girdi carşamba kontrolumuz var. Boyu ve kilosu nedirki gecen ay biz 8 kilo 68 cm dik
CerenBulut Bizde 9 kilo 50 gr mız boyumuz 73,5 cm hemen Nası obez olacak ya diş çıkartacak kuzular o zaman zaten dirençleri düşüyo kiloları da
Gzd2010 CerenBulut sizinki destekli oturabiliyormu benim oğlum devriliyor hemen öne ve yanlara yastiklarla destekledigim halde
Burcu582 CerenBulut boyu iyiymiş masallah 69 cm bilmiyorm ebe dedi obez yapma dikkatli yedir falan diye korktum öyle bişey aklımda yoktu yoksa
CerenBulut Gzd2010 iki gündür devrilmeden başarabiliyoruz canım Gzd2010 Bizde 9 kilo 50 gr mız boyumuz 73,5 cm hemen Nası obez olacak ya diş çıkartacak kuzular o zaman zaten dirençleri düşüyo kiloları da
Sarelle Ya benimde kızım 7 aylık olcak 6 ay kontrolünde 9 buçuk kiloydu açıkçası bende korkuyorum anne sutu ve ek gida veriyorum ama kilo yapacak şeyler asla verme dedi doktor bana bazıları da diste gider boyuyla orantılı bişey yok kilosunda falan dediler 70 cmdi boyu da
CerenBulut Gzd2010 desteksiz canım Burcu582 korkma inşaallah bişeu olmaz bebek hele bi hareketlensin iyice o zaman bunu düşünmek lazım
Gzd2010 CerenBulut maşallah bakalm bizde bugn destekli oturmaya başladık bebeyatmaz siparis verdm onla isim daha kolaylasır sanrm yaknda bizde insallah baslarz desteksiz oturmaya daha dun 6.ayimiza girdk
Sarelle Burcu582 benim kızımın dışı daha çıkmadı ama çok kaşınıyor sanırım sürekli elimle kasimami istiyoo
CerenBulut Gzd2010 keske hiç sipariş vermeseydin bizim hiç işimize yaramadı yine de size iyi olur inşaallah