aimra Bebeğimde aşırı kansızlık olduğu için sanırım ferro sanol b'ye başlayacak doktorumuz. Araştırdım biraz şurubu içmeden 2 saat önce ve sonra demir emilimini azalttığı için kalsiyum içeren ürünler tüketmemesi gerek. Ama yemek yese de sürekli beni emmek istiyor. Anne sütü de aynı şekilde demir emilimini etkiliyor mu? Tahminim etkilediği yönünde ne yapabilirim nasıl emzirmeden duracak bu çocuk? :(
teachersrn aimra doktorum etkilediğini söylediği için emzirme süresine dikkat ediyodum maalesef, biraz zor oluyodu 4 aylıkken işe başladım demir damlasını annem veriyodu ben işteyken, iki saatin de uykuda geçmesini sağlıyodu
nihan_arslan aimra ocean microfer kullanıyoruz doktorum bu demir şurubunu emzirdikten önce aonra farketmez verebilirsin dedi microfer özelliği sayesinde emilme sıkıntısı olmmuyormuş
aimra nihan_arslan Belki normalde olsa kullanabilirdim, hatta nutrigen ferromixin kullanıyordum ondaki demir de cok azdı. Oceanda da cok azmıs. Takviye edici drgil tedavi edici kullanmamız gerekiyor yani :(