arzu58 Farkettiniz mi bütün bebekler 2 gündür uykusu var uyumuyor, hep ağlıyor. Gece durmuyor , gündüz durmuyor. Acaba mevsim dönecek onla mı alakası var!!
Ylmzkbra06 arzu58 valla dediginiz gibi 2 gündür uyumuyor iyi kötü gece uyurdu ama geceleri se sürekli bi ağlama halinde . Hadi hayırlısı bakalm:)
Farahzeynep arzu58 bugün yaptırdıysanız hemen etki etmez, genelde 2. Gün mızmız oluyorlar. Gaz problemi olabilir, 1. Ayda gaz sorunu oluyor. Damla falan kullanıyor musunuz?
arzu58 Farahzeynep kullanıyorum damla ama dünden bu yana çok tuhaf yatmıyor ağlıyor , kaldırıyoruz ağlıyor, çok uykusu var esniyor devamlı ama uyuyamıyor
Eminegokhan arzu58 offff sorma benmkide 2 3 gündür uyku ne bilmiyo dalamiyo bi türlü napcami sasrdm pes ettm oturdum ağlyorum artk
Deletedmom019 arzu58 delircem ya sabahtan beri uyumuyo banyo yaptı uyuması lazım yine uyumuyo gündüz zaten 0 uyku napcam bilmiyorum ya 3 aylığız
deletedmom719 arzu58 ah benimki de akıllı akıllı ne güzel uykumuz da düzene girdi dediğim bebeğim 3 gündür uyumuyor valla delircemmmm