Kimeneayol Kızlar bebeğim ne zaman su içse boğazına kaçıyor doğru düzgün içemiyor. Bardak, alıştırma bardağı denedim boğazına kaçıyor. Bu sorunu karşılaşan var mı? Niye böyle oluyor 😕 8 aylığız
Cennet24 Kimeneayol bizimde öyleydi ve ben Nuk alıştırma bardağı aldım artık boğazına kaçmıyor istediği gibi içiyor atsa cevirse faln dökülme olmuyor biberonda flan geceleri üstüne dokuyodu gece kaç defa üstünü değiştiriyorum en son bunda çözüm buldum
Btekin Kimeneayol benim arkadaşımın oğlu da öyle ama çocuk iki yaşında hep boğazına kaçırıyor içecekleri 🤷♀️ inşaAllah alışır zamanla daha ordan geçmedim Allah kolaylık versin
Yelizemirvolkan Kimeneayol ilk zamanlar oluyor bir de başka suluk deneyin. Chicco nun alıştırma bardağını kullanmıştım memnun kalmıştım
Balbeby Kimeneayol postu açmanız çok iyi olmuş aynı durum bizde de var ne şekilde içerse için çare bulamadım ama son olarak e bebekde sular var ondan aldım ve içen çıkan baslikla denedim memnunum dene istersen
Cennet24 Kimeneayol siz hangi alıştırma bardağını kullanıyorsunuz internetten bakın isterseniz benziyormu diye
Cennet24 Balbeby 10aylikken aldım ama keşke önce alsam dedim çünkü bardakla verince boğazında kalıyordu biberonda aynı bende araştırarak nuk alıştırma bardağı aldım hemen bardakta içmeyi de öğrendi öyle
Cennet24 Kimeneayol yapı olarak farklı nukun duruşu normal bardak gibi emdikçe kenarlarından su geliyor hemen alisiyolar zaten tabi biraz pahalı hak ediyormu derseniz işlev olarak güzel evet ama güncel fiyat çok yüksek
Cennet24 Kimeneayol bende işe yaradi garantisini veremem ama bende memnuniyetlerine bakarak almıştım çok nadir yine kaçıyor oda kendi suçu aşırı hızlı davrandığı zaman oluyor ama genel olarak artık sürekli elinde gece yatarkende eline veriyorum sürekli kalktığında içiyor uyku arkadaşı gibi oldu sürekli elinde yatıyor 😁