_YanakReisinAnnesii Angelangelll ne kadar süre de belirti görmüşler bebeklerinde ? postu görmediğim için merak ettim
_YanakReisinAnnesii Angelangelll alerji boyutunuz ne durumda acaba ? Bizimde yumurta alerjimiz var aşı da herhangi bir sorun yaşanmadı döküntüyle bile karşılaşmadık
_YanakReisinAnnesii Angelangelll şimdi baktım canım çok üzüldüm bebeğe alerjik bir durum gibi görünüyor ben aslında otizm konusunu sormuştum bebeğinde ne kadar süre de farklılık fark etmiş bu konu da ?
secoz Deletedmom_33 takvimde 9ay alışı yok canım kampanya aşısıymış isteme bağlı aynı aşı 1 yaşta zorunluymuş
OptimusPrime Alyazeynep Ben yaptıracağım bu hafta. Artan göç sbeebi ile fazla hastalık görülmesinden kaynaklı ek doz ssi yapılıyor.
ZehraTurkoglu Angelangelll merhaba ne alerjisi varda olmadı birde nasıl olmuştu aşıyı olan bebek bizide cuma günü çağırdı ebemiz aşı için ama hiç ister misiniz diye sormadı
Angelangelll ZehraTurkoglu yumurta ve süt alerjimiz var. 9. Ayda yaptırmadık. Bir yaşında hastanede yaparız denildi. Araya hastalıklar felan girdi 21 eylüle kaldık. Hastanede gözetim altında yapilacak
Eda1414 Alyazeynep evet yanlış yazmışım şuan çoğu doktor yapılması taraftarı doktorunuza danışın siz yinede
secoz Alyazeynep kampanya aşısıymış isteğe bağlı canım ben ebeye sordum 1ywşında da yapılacak aynı aşı sana kalmış dedi bende madem 1 yaşında yaparız dedim. Zorunlu değil
Deletedmom_33 secoz Kimisi 9 ay kimisi 1 yaşta yaptırıyor aynı aşı. Doktorumuz bize 9 ay dedi şimdi kızamık için
Angelangelll _YanakReisinAnnesii aşıdan sonraki süreçte önceden yaptıklarını yapamaması konuştuğu kelimeleri konuşmaması felan bı kaç aylık süreç sanirim
secoz Deletedmom_33 bana sağlık ocağı bunun kampanya olduğunu zorunlu olmadığını zaten aynı aşıyı tekrar 1yaşta yapacağını söyledi o yüzden yaptırmadım
Deletedmom_33 secoz Sağlık ocağı henüz bilgi vermedi. 8 aylık kan testine çağırdı. Büyük ihtimalle o zaman aşı için cagiracak. Çocuk doktorumuz 9 ay sağlık ocağı aşısı var menenjit çakışmasın diye 8 de baalayabiliriz demişti daha bugün