Birannisbirbebis Kızlar 5 ay 14 günlük bebeğim gündüzleri 2-2 buçuk saatte bir uyuyor 45 dk max 1 saat arası sizce bu normal mi çok hareketli yoruluyor diye düşünüyorum ama sizlere de danışmak istedim. 2-2 buçuk saatte bir uyku düzeni normal mi ?
nazlimom_ Birannisbirbebis bizimkide aynı 5 ay 14 günlüğüz ve dişlerden cok huysuz eli ağzında salyalı bağrıorr😅
Aslicamm Birannisbirbebis merhaba, benim bebeğim de 5.5 aylık 2 saatte bi 40 dk kadar uyuyo aylardır 40 dakikayı geçiremedik ne yaparsak yapalım. Bu ayda 1.5 ila 2 st arasında uyanık kalabilirler
dnzderin nazlimom_ bizde aynıyız. Gece ne alemde ? Şuan ağzı köpürüyor sürekli salya akıyor çeşme gibi. Gecede ağlayarak inliyo uykuda uyanıyo sürekli 🥺 dişten midir gece inlemesi?
ikbal_42 Benim kızma 5 ay 15 günlük gündüzleri kısa uyuyor geceleri de ağlayarak uyanıyor yarım saat bir saate acaba disten olabilirmi
Birannisbirbebis ikbal_42 büyük ihtimalle diştir benim oğlum 4 aylıkken böyleydi bende atak sandım atak haftasıydı meğer hem atak hem dişmiş 😆 2 tane birden çıkardı
ikbal_42 Birannisbirbebis teşekkür ederim demekki dış çıkarcak çünkü ne bulursa ağzına alıyor tavsiye edebileceğiniz birsey varmi siz nasıl atlattiniz
Serifekoc Birannisbirbebis benim kızımda 4 aylık geceleri saat başı ağlayarak mızıldanarak uyanıyor dişten dolayı yada ataktan bilemedim Allah kolaylık versin hepimize 🤦♀️
Birannisbirbebis ikbal_42 sulu diş kaşıyıcılar biraz dolapta tutarsanız soğuk soğuk iyi geliyor birde doktorumuzdan da jel istedim verdi arada sürüyorum ateş yapıp çok ağlarsa da bir çay kaşığı calpol verdim başka bişey yapmadım çıkana kadar huysuzluk yapıyor☺️
nazlimom_ dnzderin gece her saat uyanıyor 4. Ay atağından önce 1 kere uyanırdı şimdi ağlayarak sürekli kalkıyor
pembehanm Serifekoc üfff benımkıde ya karnını doyuruo yatırıyorum bır fılm keyfı yapalım dıyoruz yarım saate bakıyorum aglıyo tekrar pıs pıs uyuyor tekrar baslıyo sonra sabah nasıl oluyo anlamıyom diş mi atak mı bende anlamadım
Birannisbirbebis Serifekoc atak haftası geçti ben gece hiç oyalamadan uyuttum hep tabi diş olduğunu bilmediğimde atak sandım ondan sonra başladı gece 2 saat uyumaya sonra sonra bıraktı kendiliğinden atakta geçti dişte çıkardı ondan sonra 3 4 haftayı aldı bizim
pembehanm Benımkı suan 4,5 aylık gunduzkerı 1.5 2 saat zor duruyo ayakta yatırıyorum 50 dk 1 saat bazen en fazla 1.5 saat uyuyo 5 aylık olan bebek ıcın 2 2.5 bence gayet normal
Serifekoc Birannisbirbebis anladım canım kaçıncı ayda çıktı peki dişiniz ne kadar süre bu sancılı süreci çektinşz
Birannisbirbebis nazlimom_ bende acaba 2 saatte bir uyusa günde 4 5 bile buluyor çok mu diyorum ama her yattığında az uyuyor bilemedim