barlassmoom Merhaba :) bebeğim 6 aylık. Doğdu , sünnet oldu ve ben hala mevlid okutamadım bazı sebeplerden dolayı. Okutmayı çok istiyorum, fakat nasıl olacak ne yapayım bilemedim destek olur musunuz? Okutmak şart mıdır?
Son123 barlassmoom benim bebeğim 11 aylık sünnet oldu ben bir akşam doğum günü kutladım kadın erkek karışık hazır süslü iken ev ertesi gün öğlen de kadınlar arasında mevlit okuttum sünneti ve doğum günü için çok güzel çıktı aradan ikisi de
Fulyaaa1 barlassmoom sizi görünce bi duygulandım hamileliğim geldi aklıma sanırım aynı dönemler de hamilelik geçirdik Mom dan biliyorum sizi. Ben 40 çıktıktan sonra yapmıştım. Amaç gösteriş olmamalı bence ama yine de kadınlar arasında bir masa hazırladım cupcakeli vs. Yemek olarak tavuklu pilav verdim çokta güzel geçti
Son123 barlassmoom evet doğum günü için zaten bir sürü süs kıyafet alıp hazırlık yapmıştım ertesi gün annem bı tavuklu pilav yaptı hazır baklava ayran aldık doğum gününden kalan kurabiye çikolata topları tarzı şeyleri de ortaya sunumluklara koyup ikram ettim bitti sünnet için daha büyük bir mevlit eğlence tarzı şeyler dusunmedigim için bana ideal oldu
barlassmoom Son123 ya bende gerçek bir Mevlid yapmak istiyorum gösterişten uzak, amacına uygun şöyle şerbetli tavuklu pilavlı 😂🤭
Polatgil barlassmoom tabiki yapabilirsin kendine göre ayarlıyor herkes zaten emin ol bebek ufakken daha zor oluyor şimdiki aklım olsa geç yapardım 😌bi arkadaş yazmış ya doğum gününden sonra diye bence çok mantıklı bir arada çıkartırsın
barlassmoom Polatgil hah bunu öğrendiğim iyi oldu :) çünkü ailem şehir dışından gelecek ona göre çağıracağım
barlassmoom Fulyaaa1 ayyy 😍 böyle tanış olduğum insanları gördükçe pek seviniyorum yahu :) nasılsınız nasıl gidiyor ?
Fulyaaa1 barlassmoom iyi gidiyor cok şükür şaka gibi daha gün gibi heyecanla beklediğimiz günler şimdi 6 aylık oldular 🥹
barlassmoom Fulyaaa1 öyle gerçekten :) bizde bu hafta ek gıdaya başlayacağız kaç ay kaç günlük tam , adı neydi miniğin :)
Fulyaaa1 barlassmoom Defne kuzum. Biz 5. Ayda başladık ek gıdaya mama içiyor doğduğundan beri doktorumuz böyle uygun gördü yarın tam 6 aylık oluyor 🌸 ek gıda cok keyifli kendini hiç kasma :)
barlassmoom Fulyaaa1 oyyy adı ne güzelmiş :) aaa bizde öyle sadece mama kullanıyoruz ama doktorumuz 6. Ayda başlattı yani bir kaç gün sonra başlayacağız
Fulyaaa1 barlassmoom doktorumun dediği mama alan bebekleri 5 de başlatmak ve bebeğin hazır olup olup olmamasına bakılmalı dedi bizim ki çoktan hazırdı elimde birsey gördüğünde yemek istiyordu böylelikle başladık biz cok şükür alerjik bi reaksiyon görmedik.