secoz Kızlar kışlıkları çıkardınız mı bebişlerin 🫠 çıkarıcsm ama havalar bi ısınıyor bi soğuyor. İstanbul’da yaşayanlar ne durumdasınız 😂
Deletedmom_21 secoz kayseride yasiyorum 2 hafta oluyor cikarali ozellikle sabah ve aksama doğru geceleri baya soguk oluyor
Peri_sshh secoz çıkardım ben sabah ve akşam baya serin oluyo üstlerini uyurken bile ortuyorum 2 haftadır
Burcu_cadir34 Dolabın başında bi kal geliyo bana ne giydirsem diye bi soğuk bi sıcak arada çocuğu hasta ederim diye korkuyorum yinede bi badi bi yelek giydirdim valla üşümesinde soğuğa çare yok valla direkt hasta oluyo
secoz Burcu_cadir34 Aynen ya, dışarı çıkarken uzun zıbın giydireyim diyorum bu kez dışarısı yanıyor, kısa giydiriyorum bi anda yağmur 😂
Tuba_engn BuzluKahve Aydın’da hala klima çalışıyor. Akşamları hala şortlarla takılıyoruz 🥵(2 hafta önce İstanbul’dan tayin ile geldik).
Pikapikapikacuuu secoz Ankarayız çıkardım canım. Gece uyku tulumuyla uyuyor gündüzde hep uzun giydiriyorum. 2 hafta oluyor nerdeyse
Deletedmom_28 secoz Bizimkisi 6 buçuk aylık Birkaç parça kışlığı vardı çıkardım onları Bazen akşam dışarı çıkıyoruz kışlık giydiriyorum evde de tişört pijama bu şekilde takılıyoruz şu an 😀 alışverişine çıkmamız lazım 🤭
secoz SeninAnnenBirMelektiYavrm benim ilk kışım geçen sene kasımda doğdu direkt kıştı bu sene yeniyim
secoz Divayorgun benim de öyle🫠 işte koysam mı dolaba yoksa diğer kıyafetlerin yanına mı kaldırsam bilemedim
Duyulurum secoz yazlık kışlık bir yere kaldırmıyorum ben :) Kışlıkların içinden uzun eşofman altı giydirdim sadece
Deletedmom_58 secoz ankarada yaşıyorum ama hem kışlık hem yazlık duruyor şu an dolapta sabah kollu öğlen zibina dönüyoruz dengesiz takılıyoruz 🤣🤣