hepbahar123 Kizlar bıktim bunun lekelerinden ya . Demir ilacıni verdikten sonra emzirsek ya da su içirsek faydası olmuyor mu?siz nasıl yapiyorsunuz? Elini ağzina sokuyor her yer kıpkirmızı oluyor çıldırcammm engel çogu zaman olamiyoruz
Mmansnsns1 hepbahar123 ah ah aynı sorun bendede benimki tükürüyor bütün kıyafetleri lekeli yatağına kadar 🤦🏻♀️
Ozlem2904 hepbahar123 ben şırınga ile veriyorum (8aylik) oturur posizyonda ara ara ağzı hiç ful dolu olmuyor alttan bide peçete kullanıyorum ağzından akmasına karşı.
hepbahar123 Mmansnsns1 bir tek eya clean diye bi temizlik ürunü var o işime yarıyor koltuğa sıkarken bile leke kayboluyor o da olmasa kafayı yicem ama kiyafete de o an sıkamam her yedirdiğimde de kiyafet değisilmiyor haliyle
Mmansnsns1 hepbahar123 aynen ben önlük takıyorum ona rağmen içmek istemediği için tükürüyor heryer batıyor katlanacaz artık evde pasaklı lekelı gezecekler artık yoksa yetişemeyiz 🤦🏻♀️😀
Mmansnsns1 hepbahar123 o temizlik ürününü nerde bulabilirim ben bilmioyodum kumaş temizleyici mi oluyo
hepbahar123 Mmansnsns1 instagramda eya clean yaz cnm sayfası çıkar incele sayfasıni bir süru temizlik videolari var genel.temizleyici her şeye kullanılıyor
hepbahar123 Nursemommm ama oydu galiba pek işe yaramıyor diye demişlerdi onu kullanop kansız cıktı diyen çok vardı sanırım
Buket_D Nursemommm bende 10 aylık kızıma ocean kullanıyorum ama gecen instagram da bir insta mom içeriği temiz değil dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Nursemommm hepbahar123 dozunu ayarlamak onemli her damlanin demir icerigi farkli ona göre doz hesaplanmalı
Nursemommm Buket_D yani içeriği temiz denen ürünlerde de şahibe var benim icin onemli nota kabizlik yapmamasi ve paraben içermemesi