Habibetlppp Bebeğim 6 ay 7 günlük ama 7 gündür ben tükendim 6 aydan sonra bu çocuk neden değişti önceden beşiğine koyardım bir iki sallardım uyurdu uyumasa bile kendi kendine oyalanırdı ama şimdi beşiğine koymamla feryat etmesi bi oluyor nedenn 5,5 aylıkken ilk dişini çıkardı sanırım yan dışı sismis ondan olabilir mi ve bu durum geçici mi
Deletedmon_65 Habibetlppp 6 ay 5 günlük aynı şeyi yaşıyorum deli gibi uykusu var ama ağlamaktan uyuyamıyor sakinleştirene kadar canım çıkıyor ayağımda sallayim diyorum kendini yete atıyor ne yapacağımı şaşırdım 😓
yagizinannesiiiiiiiiii Habibetlppp 6 ay 4 günlük oğlumda böyle surekli ağlıyor ne zaman düzene girecek artık bittim ya
Haticec Habibetlppp atak dönemi olabilir veya dediginiz gibi dis cikariyor ondan olabilir gecici bizdede öyleydi ve gecti sükür
Haticec Habibetlppp valla kendi oglumdan biliyorum bizde bi kac hafta sürüyodu atak dönemleri maalesef 🫠
Piiiiiinaar Merhaba, benim bebegimde sizin gibi besige ağlayarak yatıyor. beyaz gueuktuyu seviyor. Bebek takipteki fon, çamaşır Mak. Su sesi vs. Ne bulursam açıyorum hemen o sakinleştiriyor. Uykuya kolay geçiyor o sekilde. Belki deneyebilirsiniz bi