Alparslan2022 Doğum yapalı 8 ay oldu hep hamile kalma korkusuyla ilişki oluyor eşim aksine cok rahat ben hep süpheciyim bazen ilk başta korunuyoruz bazen ortasında malesef eşimden sebep bişey olmaz rahatlığı beni delirtiyor. Hamileyken karnımdaki kıpırdamaları hissediyordum sanki yine aynı şey oluyor karnımda sanki bebek varmış gibi hissediyorum sürekli özellikle dün ve bugün bide küçük küçük kramplar giriyor karnıma gidip kan testi yaptırıcam birazdan 🤦♀️
Mercan28 Alparslan2022 ayy bendede oluyor çok korkuyorum ya daha üç aylık bebiş bide doğum kontrol hapına başladım🙈
Sariiannee Alparslan2022 Bağırsaklarla alakalı olabilir çoğumuz yaşadık onları ben dahil 😊 Benim bir yıl falan oldu doktorum “rahim kendini anca toparlıyor tam olarak normaldir” demişti
Gzmcyln Mercan28 hangi hapı kullanıyorsunuz yan etkileri var mı ? Uzun süreli hap iğne tarzı şeylerle korununca tekrar hamile kalmak zorlaşıyo falan diyorlar insanın kafasına takılıyo
Alparslan2022 Pamukcukk valla bende oldum ama yinede insanın içinde şüphe oluyor biz kadınlar malesef bu konuda rahat olamıyoruz olan bize oldugu icin 😂
Mercan28 Gzmcyln cerazette kullanıyorum emzirirken kullanılan hap bu hamile kalmadan öncede yasmin kullanıyordum ve bıraktığım an hamile kaldım çok şükür bi yan etki göremedim sadece bu ara iştahım biraz arttı ondan mı bilmiyorum 🙈🙈
Deletedmom_72 Alparslan2022 Doğumdan sonra bir yıl benimde öyle oldu organlar yerleşiyor demişti doktor
Ogzshn O kıpırdamaların bebek olması için en az 16-18 haftalık olması gerekir, zira bebekler 3-3,5 aylık olduklarında anca hissedilecek kadar kıpırdanmaya başlarlar. Bu kadar süre adet olmazsanız o zaman şüphelenebilirsiniz..
Nesli29 Kıpırdamaların sebebi bebek değil 9 ay boyunca büyüyen rahim tekrar küçülüyor organlar yerleşiyor doktorum söylemişti korkmayın. Zaten hamile kalsanız bebeği hisstemeniz 13-14 haftayı bulur panik yapmayın ☺️
pogacayanakk Bende de oluyor bazen korkuyorum acaba hamile miyim diye ama sonra onların bağırsaktaki hareketlenmeler olduğunu hamile olsam bile 20 haftadan önce hareket hissedemeyeceğimi aklıma getirip rahatlatıyorum kendimi
Alparslan2022 Mrysmg oldum tabiki ama cok düzensiz gidiyor baya zaman sonra oldum. Üstüne görme durumu korkutuyor birazda her ihtimal var malesef
sumamis benimde kipirdanmalarim vardi ve dogumdan sonra hic adet olmamaistim. suphelenip test yaptim 5 aylik hamileydim. suan 7 ayligim ve kizim 13 aylik. ihmal etmeyin baktirin
Birdunyabircennetannesi Alparslan2022 Bağırsak hareketlerinizi hissediyorsunuz 😅 Bendede oluyor karnımda tekme hissediyorum sanki 😅