Miraymomm Denizimannesi Ama yüzyıla gidene kadar Fatih devlet karşısında Can Emeksiz var kliniği var mükemmel bir doktor ben yüzyılda 3 Dr, merkez prime da 2 doktor gezdim ama Can bey harika bir adam
Denizimannesi Miraymomm Az önce muayenesinden çıktım ve çok memnun kaldım gerçekten ayrıntılı bir şekilde kontrol etti oğlumuzu teşekkür ederim öneriniz için
Miraymomm Denizimannesi 430 TL ama çok sakin ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar yavaş yavaş sakince anlatır. Bebekle çok ilgili mesela muayene esnasında falan. Önce muayenesini yapar sonra aileyle bayağı bir konuşur. Herşeyi ama herşeyi anlatıyor. Whatsapptan yazdığınızda direk dönüş yapıyor. Her türlü soruyu cevaplıyor. Ben çok çok memnunum
Miraymomm Denizimannesi benim doğum yaptığım doktorun eşiydi ve direk onunla başladım çocuğuma. Çok ilgili fakat benim için çocuk doktoru telefon numarasını paylaşmalı. Ne yüzyıldaki ne merkezdeki hiç bir doktor paylaşmıyor. Acil bir durum olduğunda her seferinde götüremeyebiliyoruz sonuç olarak o yüzden sonrasında değiştirmek zorunxa kaldım. İletişim bilgilerini paylaşsa kesinlikle çocuğumu onunla büyütürdüm. Bu sizin için bir kriter değilse ona gidebilirsiniz.
Brcnclha Can emeksiz derim başka da bir şey demem..Medar Hastanesi yanında kendi kliniği var Umay kızımızın doktoru ve iyiki böyle bir doktor ile yollarımız kesişti..işimde o kadar uzman ki ilk muayenesinde bile bunu hissediyorsunuz