Dokunmayincokfenayim Bugün yanakları al al olmuştu oğlumun belliydi bu gece ateşi çıkacağı ve öylede olldu 38 e kadar yükseldi ne yapacağımı şaşırdım calpol verdim ılık bezler koydum emziği ile sürekli dişlerni kasiyip duruyor acaba dışten dolayı mı ateş onuda anlamadım 🙄 uyanık olan anneler burdamisiniz 🥴
buglemin_annesi08 Dokunmayincokfenayim şuan ben de öyleyim canm ve ishali de var sürekli eli kulağında ve dişinde
Annelojist Dokunmayincokfenayim şuan aynı durum bizde de var sabah 6 dan bu yana 8 kere kaka yaptı hala uyanık bekliyorum başında calpol veriyorum ama anca yarım derece düşüyor ne yapacağımı şaşırdım
Alinabebek Dokunmayincokfenayim Geçmiş olsun 1 haftadır bizde de 38.1 e kadar çıkıyor. Ateş düşürücü ve soğuk algınlığı kullanıyoruz. Oda sıcaklığını 22 derecede tutmaya çalışın ıslak çorap giydirin. Diş problemi de ikisi çatışıyor
Hanzadeninnnannesi Canım öncelikle geçmiş olsun. Parmağını dişlerine sürdüğünde, emerken/mama içerken birden ağlaması oluyor mu ? Ya da iştahsızlığı varmı ? Bide boğazına flaş ile baktın mı bu ara salgın var boğaz enfeksiyonu oluşmuş olabilir Allah korusun
Dokunmayincokfenayim Hanzadeninnnannesi canım 1 yaşına giricek aşırı derecede huysuz surekli ağlıyor ve emzigiyle hep dişlerini kasıyor arka damaklari hep şişmiş zaten muhtemelen dış diyr dusuniyorum ama 38 olur mu onun ateşi bilemedim 🥴 salgın evet var boğazlarıns bakmadım yarın bakarım bi
Dokunmayincokfenayim Annelojist bende öyle valla limon falan sürdüm ayaklarinin altına birden bire yükseldi iyice