livanurvealpinannesi61 Ozgelifmihra soğuk sıkım pekmez özü vermeniz gerek aktardan alabilir siniz keçi boynuzu özü hurma özü üzüm özü incir özü verilir.
Ozgelifmihra Mizmizmyrtle ya bende de ev yapımı tertemiz pekmez var ama yok olmaz onun yapılırken sıcaklığı önemli güneş de kalması bilmem ne vs vs gibi şeyler söyleniyo. Iyi değilmiş bebekler icin kafam karıştı
Ozgelifmihra livanurvealpinannesi61 pekmez özü daha yoğun oluyo heralde onu 7 8. Ay da öneriyolar. Yanlış mıyım
livanurvealpinannesi61 Ozgelifmihra 6 cı aydan itibaren pekmez özü verilir en sağlıklı olan pekmez özü normal pekmezin hiçbir faydası yok aksine normal pekmez yüksek ısıda kaynadığı için kanserojen maddeye dönüşüyor uzmanlar 6 cı ayda pekmez özü verin diyor ben 7 yada 8 ci ay duymadım bana hemşire ve doktor 6 cı ayda pekmez özü verebilir sin demişti..
Winner 9 aydan itibaren başladım ben kızıma. Önce çay kaşığının ucuyla verdim. Bir yaşında tatlı kaşığına geçtik. Keçiboynuzu pekmezi deseniz verirler. Markaya gerek yok. Hepsinin tadı kıvamı aynı