salakmisincemilee Allah aşkına yardım edin anneler bebeğim günlerdir geç uyuyor nasıl düzene sokacağım uyku düzeniniz nasıl kaçta kalkıyır kaç defa gündüz uykusu yapuyor kaçar dakika kızım 8 ay 22 günlük yaklaşık 2 buçuk aydır gündüz uykusunu 2 ye düşürdü ilk uyku 2 bazen 2 buçuk saat ikinci uyku 1 saatti yaklaşık 1 aydır düzen falan kalmadı lütfen yardımcı olur musunuz eski düzene dönebilir miyim
M-r-v salakmisincemilee çözümü olan varsa bekleyim bende kıyıda köşede. Bi ara düzene girer gibi olup hiç düzene giremeyen uyku ve aylardır yorgun olan ben. Artık huni takmak çözüm olacaksa huni takacam. O raddeye geldim sanırım. Gün içerisinde uykususuzluktan hep agresifim. 8 aylığız umarım artık düzene girer
Mehtapugrlu salakmisincemilee kızım 8 aylık gündüz 3 uyku yapar bu uykular yarım saati geçmez çok kısa gecede 11-12 gibi yatıyoruz gecede bikaç kere meme için kalkar geri uyur sabahta 9 gibi uyanıyoruz
2103mnl salakmisincemilee 9 ay 8 günlük Sabah 8 bazen 9 da uyanır 11 11.5 gibi uyur 2 gibi uyanır 5 de tekrar uyur 6.5 Gibi uyanır 9 da gece uykusuna yatar
Veragillerden Mehtapugrlu gibi uyanıyoruz Sabah dokuz gibi uyandığı için geç yatıyor. Uyanma saatini düzenlerseniz uykuları düzene girer. Çok geç uyanıyor bir bebek en geç 7 gibi ayakta olmalı ki gündüz uykusu rahat olsun. Sonra da gece uykusuna 21.00 gibi geçebilsin.
Mehtapugrlu Veragillerden ya biliyorumda ben erken kalkamıyorum onu kendime uydurdum o yüzden 😀 bazen 7-8 de uyandığıda oluyo ama erken kalkınca ben uykumu alamıyorum hiç gün içinde sarhoş gibi oluyorum o yüzden şimdilik böyle bi düzenimiz var
salakmisincemilee Anneyim- bizimki de hala uyanık canım günlerdir böyle dudaklarım uçukladı artık yorgunluk stres bi de geçen hafta işe başladım her şey o kadar yoruyo ki ağlıyorum artık
Veragillerden Ne yazık ki 8.ay atağı uyku düzenimizi bozdu ve geri gelmiyor. Dokuzuncu aydan sesleniyorum üzülerek, çok değişti uyku düzeni kızımın. Ya diş ya da ne yazık ki 8.ay atağı yüzünden oldu bakalım hangisi…
salakmisincemilee Veragillerden düzelmez mi her gün daha da geç uyuyor hala uyanık ve ben sabah işe gideceğim çok yoruldum
Veragillerden salakmisincemilee Bizimki erken geçiyor gece uykusuna ama ne oluyorsa gece ikiden sonra gözler cin gibi…
Veragillerden Mehtapugrlu Anlıyorum, belki haddime değil ama büyüme hormonu için biraz daha erken yatmasında fayda var, yine de siz bilirsiniz tabi. 😇Güle güle büyütün bebeğinizi 🙏
salakmisincemilee Veragillerden ben de 10buçukta yatırmıştım sevindim ne güzel uyuyacak diye 12 de uyandı hala oturuyoruz uyumuyor oyun oynuyor
Aseliko7959 salakmisincemilee ben kaldırmıyorum cunku kalkacak enerjim olmuyor kendisi uyanıyor 10 Gibi ama gece de en az 10 kere kalkıyor 8 aylık diş sıkıntısından diyeceğim ama doğdu doğalı böyle uykusu ve gece uyanmaları