Sineminsi Merhabalar Sezeryan olalı 38 gün oldu ve dikislerimde özellikle sağ tarafında Bi yanma ve acıma var,görünüşte sıkıntı yok gibi ama Bi ara agrı azalmıştı şimdi neden başladı başına gelen ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi
KaganinAnnesi26 Sineminsi iç dikişlerin daha tam kapanmamistir çok taze zamanla geçecektir ama geçmezse bı doktora git 40in çıkınca kontrole gideceksen sor bı doktoruna sert ve ani hareketlerden kaçın
Tatlisannee Sineminsi dikişin bitiş yeridir canım o baya bi süre acıyacak 🤷🏼♀️ Benim acısı geçti ama kaşınıyor bazem
isimsizbiranne Sineminsi sağ taraf dikisin bittigi yerdir cift dikis oluyor orda o yuzden daha cok acıyor bi sure gecmez malesef bi bucuk yıl oldu bizim hala kasınır kızarır hafiften batar bazen dikislerim ☹️
Sineminsi KaganinAnnesi26 teşekkürler bazıları çok çabuk iyileşti 2 haftada agri falan kalmadı yazmış bende agri olunca moralim bozuldu
KaganinAnnesi26 Sineminsi bozma moralini herkesin vücudu bir değil ben 1 2 ay toparlanamamistim sonuçta ameliyat olduk orada yara var hemen geçmez kuzum 😌 ben hala şaşırıyorum hemen geçti diyenlere
Tatlisannee Norveckizi his yok hala değil mi ? Benim ameliyat çizgim baya aşağıda ya mesela tam genital kılların başladığı yerdeydi sonra daha da aşağı inmeye başladı iz 😔😔
Norveckizi Tatlisannee benimkide dediğiniz yerde Ama sonradan sezaryen olursak yukarılardan kesecekler, o sebepten en aşağıdan baslaniyor
Norveckizi Tatlisannee evet his yok. Ama şöyle tuhaf bişey var Eşim oraya pansuman yaparken dokunuyor ve his yok ya hani Midem bulaniyor benim her dokunusunda, aşırı aşırı bulantı basıyor hemde Neden anlamadim