Sdkanur Kızlar 1 ay kadar önce sarı olan saçlarımı koyu kahveye boyadım ama kimi yerleri aktı kimi yerleri akmadı tuhaf bişey oldu acaba ben bu saçlarıma patlıcan moru yapsam tutar mı bilginiz deneyeniz var mı ?
Elaninannesiiii Sdkanur tutar ama çok koyu olur çünkü siyah gibi patlıcan moru dönüşün de zor olur canım. kestane, koyu kestane falan daha iyi olur bence
Mizmizmyrtle Sdkanur tutar çok açık olmaz ama renk verir yine ama çok uğraştırıcı bir renk :( hep akıyor
ayseeeasln21 kuaför değilim ama tutabilir bence canım çünkü kahverengi saçlarımı patlican moruna boyadigim zaman tutmuştu , kesin bişey deyip vebal almak istemem 🌺
Sdkanur Elaninannesiiii aldıgım renk koyu kahveydi ama aktı bi farklılık olsun istedim ya kızıl ya mor gibi ama mora daha çok içim ısınıyo
Mizmizmyrtle Sdkanur Tabiki bir de çok bulaşıcı bir renk ya ben patlıcan moru kızıl mavi siyah renklerden çok çektim saçımı yıkadığım gibi bütün her yer rengarenk havlularım banyo duvarlar 🥴
Mrysmg Sdkanur o zaman saçınızın bir tutamına boyayı sürün bekletin istediginiz gibi olursa boyarsiniz olmazsa beklersiniz boya hemen bozulan bir sey degil zaten